search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:53
MENU CLOSE

Ο προεκλογικός σχεδιασμός της ΝΔ – Ξεκινά περιοδείες ο Μεϊμαράκης

26.08.2015 08:09
Περιοδείες Μεϊμαράκη σε ολόκληρη τη χώρα - Media

Σε έντονους προεκλογικούς ρυθμούς κινείται πλέον η ΝΔ και αναμένει μόνο την «επίσημη» ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών, πιθανότατα  στις 20 Σεπτεμβρίου.

 

Σε έντονους προεκλογικούς ρυθμούς κινείται πλέον η ΝΔ και αναμένει μόνο την «επίσημη» ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών, πιθανότατα  στις 20 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα πραγματοποιήσει την πρώτη του ανοιχτή συγκέντρωση την Παρασκευή στη Λαμία και το Σάββατο θα περιοδεύσει στην Χαλκίδα. 

Από εκεί ο πρόεδρος της ΝΔ θα δώσει τον τόνο της προεκλογικής εκστρατείας που θα ακολουθήσει, ενώ παράλληλα κορυφαία κομματικά στελέχη θα περιοδεύουν σε άλλες περιοχές της χώρας και όχι απαραίτητα σε αυτές που εκλέγονται. 

Με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου θα ξεκινήσει και η καμπάνια του κόμματος μέσω social media, στα οποία θα δώσει ιδιαίτερο βάρος η ΝΔ σε μια προσπάθεια προσέλκυσης νέων σε ηλικία ψηφοφόρων. 

Επίσης πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Μεϊμαράκης θα ρίξει ιδιαίτερο βάρος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, με πολλά στελέχη, μεταξύ των οποίων και ο Νικήτας Κακλαμάνης, να ζητούν από τον Πρόεδρο της παράταξης να αλλάξει εκ βάθρων το ψηφοδέλτιο.

Οι ενδεχόμενες αλλαγές θα εξεταστούν σε ανώτατο επίπεδο, καθώς αποτελεί και πεδίο ισορροπιών έναντι των επιλογών που έκανε, μόλις προ μηνών ως πρόεδρος, ο Αντώνης Σαμαράς.

Σύμφωνα με το Real.gr η διαδικτυακή «γαλάζια» καμπάνια θα είναι θετική και θα παρουσιάζει τους στόχους του κόμματος για την επόμενη μέρα. Η ΝΔ έχει κλείσει και την εταιρεία με την οποία θα συνεργαστεί για τα τηλεοπτικά σποτ τα οποία θα κάνουν την εμφάνιση τους τα επόμενα 24ωρα. 

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης έθεσε το κόμμα σε εκλογική ετοιμότητα, καθώς ανέμενε την απόφαση του πρωθυπουργού για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και γι αυτό τον λόγο η ΝΔ είναι ήδη έτοιμη για την εκλογική μάχη. 

Στις 17:30 το απόγευμα ο κ. Μειμαράκης θα συναντηθεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος με πολιτευτές, αλλά και με στελέχη της αυτοδιοίκησης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:51