search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:09
MENU CLOSE

Διάλογος μέχρι… εξοντώσεως

23.11.2009 08:14
oldphotos127167601992.jpg

Σε νέο τρόπο εργασίας επιχειρεί να πείσει τους υπουργούς να περάσουν ο Γιώργος Παπανδρέου και το Μέγαρο Μαξίμου. Καθημερινά φεύγουν τα μηνύματα από το πρωθυπουργικό γραφείο να κάνουν πρώτα εξαντλητικό διάλογο με τους εμπλεκόμενους φορείς για κάθε δράση τους, να «ζυμώνουν» τις όποιες σκέψεις τους, ώστε να ενημερώνεται η κοινωνία, και μετά να κοινοποιούν τις όποιες προτάσεις τους.

Σε νέο τρόπο εργασίας επιχειρεί να πείσει τους υπουργούς να περάσουν ο Γιώργος Παπανδρέου και το Μέγαρο Μαξίμου. Καθημερινά φεύγουν τα μηνύματα από το πρωθυπουργικό γραφείο να κάνουν πρώτα εξαντλητικό διάλογο με τους εμπλεκόμενους φορείς για κάθε δράση τους, να «ζυμώνουν» τις όποιες σκέψεις τους, ώστε να ενημερώνεται η κοινωνία, και μετά να κοινοποιούν τις όποιες προτάσεις τους. Αφορμή στάθηκε το πισωγύρισμα της Άννας Διαμαντοπούλου, η οποία στην αρχή ανακοίνωσε ότι οι προσλήψεις εκπαιδευτικών πάνε μέσω ΑΣΕΠ, χωρίς να λάβει υπόψη τις προτάσεις των ομοσπονδιών τους, και μετά τις αντιδράσεις αναγκάστηκε να κάνει συμπληρωματική – διορθωτική δήλωση για τον συνυπολογισμό της εργασιακής εμπειρίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59