search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:55
MENU CLOSE

Ο Τσε Ζωή, τα fan clubs και η Ραχήλ Μακρή

27.08.2015 06:09
Ο Τσε Ζωή, τα fan clubs και η Ραχήλ Μακρή - Media

Στον νέο πολιτικό φορέα που ετοιμάζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου και στις διεργασίες στις οποίες έχει ήδη επιδοθεί, προκειμένου να απορροφήσει στελέχη αναφέρεται ο Βηματοδότης, ο οποίος παρομοιάζει την Ζωή με τον Τσε Γκεβάρα. 

 

Στον νέο πολιτικό φορέα που ετοιμάζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου και στις διεργασίες στις οποίες έχει ήδη επιδοθεί, προκειμένου να απορροφήσει στελέχη αναφέρεται ο Βηματοδότης, ο οποίος παρομοιάζει την Ζωή με τον Τσε Γκεβάρα.

 Μάλιστα επισημαίνεται πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου προχωρά στην ίδρυση πολιτικού φορέα στηριζόμενη στα «fun clubs που διαθέτει (Ομάδες Στήριξης Ζωής Κωνσταντοπούλου ονομάζονται και δραστηριοποιούνται στο Διαδίκτυο) και σε ένα από αυτά μετέχει και ο Κώστας Ζουράρις, επικεφαλής του πολιτικού σχηματισμού Πυρίκαυστος Ελλάς και συνεργαζόμενος με τους Ανεξάρτητους Ελληνες. «Η αυθάδεια που δείχνει προς την εξουσία, αν και ήταν και αυτή στην εξουσία, συγκατοικεί με τη νοοτροπία της νεολαίας» μου εξηγεί ο Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος αναμένεται προσεχώς να συναντηθεί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου».

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα του Βηματοδότη «Προτού σας αποκαλύψω με ποιους ήρθε ήδη σε επαφή η Ζωή και τι συζήτησε μαζί τους σας ενημερώνω ότι οι Ομάδες Στήριξης Ζωής έδιναν πραγματική μάχη στο Διαδίκτυο με την Ομάδα Πρότασης Μομφής κατά της ΠτΒ με ανταλλαγή φραστικών πυρών εκατέρωθεν. Ηδη η Ζωή, όπως μαθαίνω, ήρθε σε συνεννόηση με τον Μανώλη Γλέζο αλλά και με στελέχη της κομμουνιστικής τάσης του ΣΥΡΙΖΑ (ΚΟΕ), τα οποία, υπενθυμίζω, είχαν παραιτηθεί από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν προσχώρησαν στο κόμμα της Λαϊκής Ενότητας.

Στελέχη όπως ο Ρούντι Ρινάλντι, Δ. Κοδέλας, Ελένη Σωτηρίου και άλλοι στηρίζουν κάθε προσπάθεια της Ζωής. Αλλωστε το γεγονός ότι ο πολιτικός φορέας της Ζωής δεν εντάσσεται στο κόμμα του κ. Λαφαζάνη του δίνει τη δυνατότητα, όπως μου εξήγησαν, να μην ταυτίζεται πλήρως με την πολιτική του αλλά να λειτουργεί ως ένα είδος συνιστώσας του».

Φυσικά δεν θα μπορούς ένα λείπει και η φίλη της η Ραχήλ Μακρή από τα γραφόμενα. Έτσι λοιπόν ο Βηματοδότης συμπληρώνει:

«Τώρα, θα πείτε, η Ζωή ιδρύει πολιτικό φορέα ή πολιτική πρωτοβουλία (πείτε το όπως θέλετε) και δεν ενημέρωσε τη φίλη της Ραχήλ Μακρή, με την οποία την ενώνουν αγώνες στην ΕΡΤ, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και στην Επιτροπή για το Χρέος;

Η Ραχήλ έλεγε ότι δεν είχε ιδέα για την κίνηση της Ζωής, αν και πιστεύει ότι «κάτι θα συμβεί» μόλις διαλυθεί η Βουλή. Ωστόσο στην τελευταία συνάντηση που είχαν προχθές στη Βουλή έγινε κάποια συζήτηση από τη Ραχήλ, η οποία προέτρεψε τη Ζωή να αξιοποιήσει πλήρως τις ως τώρα πρωτοβουλίες που έλαβε για την κατάργηση του Μνημονίου αλλά και τους αγώνες που έδωσε για εθνική ανεξαρτησία. Η Ζωή απλώς της είπε ότι θα τα ξανασυζητήσουν μόλις κλείσει η Βουλή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:55