search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:21
MENU CLOSE

ΣΟΚ: Πατριός “πετάει” 3χρονο κοριτσάκι σε πισίνα, μέχρι να πνιγεί (Video)

27.08.2015 07:04
ΣΟΚ: Πατριός "πετάει" 3χρονο κοριτσάκι σε πισίνα, μέχρι να πνιγεί (Video) - Media

Τον κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου. Το κοριτσάκι έσβησε αδύναμο, να κολυμπήσει μέσα στην πισίνα 

 

Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας είναι εξαιρετικά σκληρό, και απάνθρωπο. Αγγίζει τα όρια που σταματάει το μυαλό. Δείχνει έναν πατριό που κάνει διακοπές στο Μεξικό να πετάει επανειλημμένα το 3χρονο κοριτσάκι της συζύγου του, μέσα σε μια πισίνα, μέχρι εκείνο να μην αντέχει πια, να εξαντληθεί και να πνιγεί. 

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία της περιοχής Morelia όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο, ο πατριός δολοφόνος, κάθε μεσημέρι, όταν η μητέρα του κοριτσιού έπεφτε για ύπνο, το έπαιρνε το πήγαινε στην πισίνα και με δολοφονική μανία το πέταγε μέσα.

Το μοιραίο μεσημέρι της 12ης Αυγούστου, ο δολοφόνος φαίνεται καθαρά να πετάει το παιδάκι στην πισίνα, πολλές φορές, εκείνο να κουράζεται, να πέφτει ό ίδιος στην πισίνα, να το πιάνει και να το κρατάει κάτω από το νερό και μετά να βγαίνει από την πισίνα και να του ρίχνει «προς βοήθεια» ένα πορτοκαλί σωσίβιο.

Το κοριτσάκι είναι εξαντλημένο στα όρια της αναισθησίας και τελικά δεν τα καταφέρνει. Ο πατριός (τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά) έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΚΛΗΡΟ 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50