search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:50
MENU CLOSE

Ο Τομ Κρουζ δεν πήγε στην κηδεία του πατριού του. Η Σαϊεντολογία τον έχει «δεμένο»; (Photos)

27.08.2015 10:37
«Ο Τομ Κρουζ δεν είναι ομοφυλόφιλος» - Media

Ο πατριός του Τομ Κρουζ, Τζον Σάουθ, πέθανε στις 25 Ιουλίου και προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι ο διάσημος ηθοποιός δεν βρέθηκε στην κηδεία του.  

 

Ο πατριός του Τομ Κρουζ, Τζον Σάουθ, πέθανε στις 25 Ιουλίου και προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι ο διάσημος ηθοποιός δεν βρέθηκε στην κηδεία του.  Απούσα ήταν και η πρώην σύζυγος του, και μητέρα του Κρουζ. Ο 89χρονος πέθανε μόνος του σε ένα νοσοκομείο.

Πριν λίγο καιρό, ο Τζον Σάουθ είχε δώσει μια συνέντευξη στο «National Esquirer», όπου είχε εξομολογηθεί ότι ο θετός του γιος δεν τον είχε επισκεφθεί καθόλου. Οι δύο άντρες απομακρύνθηκαν όταν ο ηθοποιός έκανε παιδί το 2006 με την Κέιτι Χολμς.

Ο Τομ Κρουζ κάποτε είχε πει για τον πατριό του ότι ήταν ένας «έξυπνος άνθρωπος», παρόλο που στην αρχή «ένοιωσα να απειλούμαι». Άλλωστε, τον είχε στηρίξει στα πρώτα του βήματα.

Ο Τζον Σάουθ παντρεύτηκε τη μητέρα του Κρουζ, Μέρι Πφάιφερ το 1978. Όταν όμως, η Πφάιφερ προσχώρησε στη Σαϊεντολογία, ο άντρας της έκανε αίτηση διαζυγίου. 

 

Ο Τομ Κρουζ με τη μητέρα του 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10