search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:46
MENU CLOSE

Δάσκαλε που δίδασκες…

23.11.2009 08:15
oldphotos127167604693.jpg

Σας το λέγαμε τις προάλλες ότι στην Τράπεζα της Ελλάδος γίνεται το «έλα να δεις» και η φαυλοκρατία ζει και βασιλεύει, κι αν δεν ήξερε ο υπουργός Οικονομικών, έμαθε.

Σας το λέγαμε τις προάλλες ότι στην Τράπεζα της Ελλάδος γίνεται το «έλα να δεις» και η φαυλοκρατία ζει και βασιλεύει, κι αν δεν ήξερε ο υπουργός Οικονομικών, έμαθε. Παρά ταύτα ο Προβόπουλος έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για περιορισμό της δαπάνης για τον στόλο των κυβερνητικών αυτοκινήτων, αλλά και τις δικές του εκθέσεις να σφίξουμε το ζωνάρι και αρνήθηκε να πάρει δεύτερο χέρι αυτοκίνητο. Και δεν μιλάμε για οποιο- δήποτε αυτοκίνητο, αλλά τη θωρακισμένη Μερσεντές του Γκαργκάνα, αξίας 500 χιλιάδων ευρώπουλων. Ζήτησε λοιπόν, λένε οι πληροφορίες μας, και πήρε BMW περίπου ανάλογης αξίας. Στο μεταξύ, αν και δεν επιβεβαιώνεται τελικά πόσο λεπτομερώς είχε ενημερώσει προεκλογικά τον Παπανδρέου για τα ελλείμματα, αναμένεται ότι η θητεία του θα ανανεωθεί μέσα στο 2010… Καλά πάμε…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39