search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:40
MENU CLOSE

Ένα πράγμα μετανιώνει ο Πιρς Μπρόσναν: που δεν έπαιξε τον Μπάτμαν (Photos)

28.08.2015 08:28
Πόσο καψούρης πια ο Πιρς Μπρόσναν! Σαν να είναι διαρκώς σε… μήνα του μέλιτος (Photos) - Media

Είναι λίγο δύσκολο να φανταστεί κανείς τον πάλαι ποτέ Τζέιμς Μποντ με στολή … νυχτερίδας.

 

Είναι λίγο δύσκολο να φανταστεί κανείς τον πάλαι ποτέ Τζέιμς Μποντ με στολή … νυχτερίδας. Αλλά ο Μπάτμαν είναι ένας ρόλος που έχει από πίσω του και τον φινετσάτο και πάμπλουτο, Μπρους Γουέϊν.

Κι όμως, ο 62χρονος Μπρόσναν είχε απορρίξει τον ρόλο του Μπάτμαν στην ταινία που έκανε το 1989 ο Τιμ Μπάρτον. Στον ομώνυμο ρόλο είχε εμφανιστεί ο Μάικλ Κίτον.

Το εξομολογήθηκε ο Πιρς Μπρόσναν στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ. «Ήμουν διστακτικός για το όλο θέμα. Δεν μπορούσα να μπω σε αυτή την ιστορία. Ήξερα ότι μιλάμε για τον Μπάτμαν, αλλά νόμιζα ότι αυτή η ιστορία δεν μπορούσε να προχωρήσει. Ήμουν αφελής και ανόητος», είπε ο Αμερικανός ηθοποιός.

Η συγκεκριμένη ταινία, παρόλο που είναι από τις «μαύρες» σε σελίδες στην κινηματογραφική ιστορία του σούπερ ήρωα είχε κάνει ρεκόρ άνοιγμα με εισπράξεις το πρώτο σαββατοκύριακο 43.6 εκατ. δολ. Τις πρώτες δέκα μέρες είχε βγάλει 100 εκατ. δολ.

Ο Μάικλ Κίτον ήταν ο Μπάτμαν του Τιμ Μπάρτον το 1989

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:31