search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:41
MENU CLOSE

Μητρόπουλος: «Δεν αποχωρώ από το ΣΥΡΙΖΑ- ‘Εγιναν αθλιότητες σε βάρος μου» (Video)

31.08.2015 10:12
Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε ο Μητροπολίτης Καστοριάς - Media

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος αναφέρθηκε στην υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία φέρεται να εμπλέκεται.

 

Ο κ. Μητρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη τύπου προκειμένου να διευκρινίσει τι ακριβώς έχει συμβεί σχετικά με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και τα οποία αφορούν κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

«Από εδώ θα φύγω ή φοροφυγάς ή θα επιδοθείτε σε αγώνα για να αποδείξετε αυτά για τα οποία  θα προσπαθήσω να σας πείσω ότι θα με δικαιώσουν», είπε και συνέχισε: «Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο ορισμένοι να κάνουν λόγο για δήθεν παράνομη δραστηριότητα του γραφείου μου ακόμα και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αφού το ίδιο το υπουργείο Οικονομικών με τον εισαγωγικό του έλεγχο θεωρεί ότι το εισπραχθέν, το 1999, ποσό, προέρχεται από παρασχεθείσες δικηγορικές υπηρεσίες».

Δεν παρέλειψε δε, να αναφερθεί και στο ενδεχόμενο αποχώρησης του από τον ΣΥΡΙΖΑ: ««Παρά τις επιμέρους διαφωνίες μου, δεν αποχωρώ από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως έκαναν, παλιοί, παλαιότεροι και αγαπημένοι σύντροφοι»

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:40