search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:25
MENU CLOSE

Η πρωταθλήτρια στίβου που έγινε ιερόδουλη εξομολογείται… (Photos)

31.08.2015 14:08
Η πρωταθλήτρια στίβου που έγινε ιερόδουλη εξομολογείται… (Photos) - Media

Το 2012 είχε σοκάρει την κοινή γνώμη όταν αποκαλύφθηκε ότι ο πρωταθλήτρια στίβου, Σούζαν Φέιβορ Χάμιλτον, δούλευε ως ιερόδουλη. 

 

Το 2012 είχε σοκάρει την κοινή γνώμη όταν αποκαλύφθηκε ότι ο πρωταθλήτρια στίβου, Σούζαν Φέιβορ Χάμιλτον, δούλευε ως ιερόδουλη. Σε λίγο καιρό κυκλοφορεί η αυτοβιογραφία της, με τίτλο «Fast Girl», όπου η 47χρονη πρώην αθλήτρια μιλάει για την μάχη της με την κατάθλιψη και την διπολική διαταραχή, αλλά και για το πώς κατέληξε να πουλάει το κορμί της στο Λας Βέγκας, χρεώνοντας 600 δολάρια την ώρα. Το ψευδώνυμο της ήταν Κέλι Λάντι.

Εξομολογείται ότι όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα το μόνο που σκεπτόταν ήταν η αυτοκτονία. Έχει πει ότι ο σύζυγος της-με τον οποίο έχει μία κόρη-ήξερε ότι είχε γίνει συνοδός πολυτελείας.

Η Σούζι Φέιβορ Χάμιλτον είχε αγωνιστεί σε τρεις Ολυμπιακούς (1992, 1996, 2000).

Σε λίγο καιρό κυκλοφορεί η αυτοβιογραφία της 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:24