search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:12
MENU CLOSE

Από την Κρήτη ξεκινούν την Τρίτη οι περιοδείες Τσίπρα

31.08.2015 17:46
Από την Κρήτη ξεκινούν την Τρίτη οι περιοδείες Τσίπρα - Media

Από την Κρήτη, με σταθμούς τους νομούς Χανίων και Ρεθύμνης, ξεκινά την Τρίτη, το πρόγραμμα των περιοδειών του ανά τη χώρα ο Αλέξης Τσίπρας.

 

Από την Κρήτη, με σταθμούς τους νομούς Χανίων και Ρεθύμνης, ξεκινά αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα των περιοδειών του ανά τη χώρα ο Αλέξης Τσίπρας.

Στα Χανιά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει συνάντηση με τους δημάρχους του Νομού (Δημαρχείο Χανίων) στις 09:30 και στις 11:30 θα απευθύνει ομιλία σε συγκέντρωση με μέλη και φορείς του αγροτικού κόσμου στο Καστέλι Κισσάμου (Τσατσαρωνάκειο).

Στα Ανώγεια Ρεθύμνου, ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Ανωγείων όπου θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο (19:30) και εν συνεχεία, στις 20:00 θα απευθύνει ομιλία στην κεντρική πλατεία (Αρμί) και θα συζητήσει με κατοίκους για την ανάπτυξη της περιοχής και την κτηνοτροφία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:11