search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:46
MENU CLOSE

Ο διάσημος Manolo Blahnik έχει σχεδιάσει 30.000 στυλ παπουτσιών (Photos)

01.09.2015 09:44
Ο διάσημος Manolo Blahnik έχει σχεδιάσει 30.000 στυλ παπουτσιών (Photos) - Media

Εδώ και πέντε δεκαετίες έχει σχεδιάσει περισσότερα από 30.000 διαφορετικά στιλ παπουτσιών. 

 

 Εδώ και πέντε δεκαετίες έχει σχεδιάσει περισσότερα από 30.000 διαφορετικά στιλ παπουτσιών. Η τιμή πώλησης ξεκινά από 623,5 ευρώ. Ο διάσημος σχεδιαστής όμως, έχει και ένα ακόμα πάθος, τα βιβλία.

 Στις 8 Σεπτεμβρίου ο εκδοτικός οίκος Rizzoli θα κυκλοφορήσει ένα λεύκωμα με τίτλο «Fleeting Gestures and Obsessions» με τις εσωτερικές ανησυχίες και τους συναρπαστικούς διαλόγους μεταξύ του Blahnik, του Πέδρο Αλμοδόβαρ και της Σοφία Κόπολα.

Πρόσφατα ο διάσημος σχεδιαστής έχρισε την ανιψιά του, Κριστίνα, ως διευθύνουσα σύμβουλο της οικογενειακής επιχείρησης.  «Δεν αισθάνομαι ότι θα τρέξω μια επιχείρηση. Είναι περισσότερο σαν να τρέχω μέσα σε ένα παραμύθι. Κάθε παπούτσι που σχεδιάζει ο θείος Lolo – παραμένει ο μοναδικός σχεδιαστής της επιχείρησης- είναι ένας χαρακτήρας σε μια αφήγηση, στον οποίο έχει δοθεί πνοή», δήλωσε η ανιψιά του δημιουργού.

Ο άνθρωπος πίσω από τα διάσημα παπούτσια

Η καλύτερη διαφήμιση είναι η Σάρα Τζάσικα Πάρκερ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:40