search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:53
MENU CLOSE

Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας θέλει να χάσει και να δραπετεύσει, δεν αντέχει

01.09.2015 10:07
Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας θέλει να χάσει και να δραπετεύσει, δεν αντέχει - Media

Για προσπάθεια «απόδρασης» κατηγόρησε η Ντόρα Μπακογιάννη τον Αλέξη Τσίπρα μιλώντας στον Σκάι.

 

Για προσπάθεια «απόδρασης» κατηγόρησε η Ντόρα Μπακογιάννη τον Αλέξη Τσίπρα μιλώντας στον Σκάι.

«Θέλει να χάσει ο κ. Τσίπρας, να δραπετεύσει από τις ευθύνες του. Δεν αντέχει» είπε η πρώην βουλευτής της ΝΔ, η οποία έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο «καυτό» θέμα του μεταναστευτικού.

«Δεν είναι δυνατόν όλη η Ευρώπη να παρακολουθεί ένα εκατομμύριο πρόσφυγες από την Τουρκία να έρχονται στην χώρα μας. Το πρόβλημα είναι διττό: από τη μια η απόλυτη ανικανότητα της ελληνικής πλευράς να δημιουργήσει δομή διαχείρισης της κρίσης και να χρηματοδοτηθεί η δομή από την Ευρώπη, και από την άλλη η στάση της Ευρώπης απέναντι σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα. Η μόνη που μίλησε περί αναστολής της συνθήκης του Δουβλίνου 2 είναι η Γερμανία. Όλοι οι υπόλοιποι κάνουν τις πάπιες» είπε η κα Μπακογιάννη.

Η ίδια σχολίασε και το θέμα του 23% ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση τονίζοντας ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση «για να μην μπει η Παιδεία σε περιπέτειες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50