search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:31
MENU CLOSE

Γεροβασίλη: Θα υλοποιήσουμε τη συμφωνία

01.09.2015 10:40
«Παράθυρο» για μετεκλογικές συμμαχίες από την Ό. Γεροβασίλη - Media

«Όλοι μας γνωρίζουμε ότι έπρεπε να γίνει αυτή η συμφωνία, εμείς ήμασταν οι πρώτοι που το λέγαμε αυτό. Ναι, θα υλοποιήσουμε τη συμφωνία. Δεν είμαστε δισυπόστατοι. Έχουμε μία υπόσταση και τη λέμε ανοιχτά και ειλικρινώς. Έχουμε αποφασίσει να είμαστε οι εγγυητές εξόδου της χώρας και επανόδου της σταθερότητας» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη.

 

«Όλοι μας γνωρίζουμε ότι έπρεπε να γίνει αυτή η συμφωνία, εμείς ήμασταν οι πρώτοι που το λέγαμε αυτό. Ναι, θα υλοποιήσουμε τη συμφωνία. Δεν είμαστε δισυπόστατοι. Έχουμε μία υπόσταση και τη λέμε ανοιχτά και ειλικρινώς. Έχουμε αποφασίσει να είμαστε οι εγγυητές εξόδου της χώρας και επανόδου της σταθερότητας» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM.

«Αυτή είναι μία δέσμευση, την οποία έχουμε αναλάβει από την ώρα της ψήφισης της συμφωνίας και φυσικά είμαστε σταθεροί σε αυτό που αποφασίσαμε και διατυπώσαμε. Δεν χρειάζεται κάποιος να υιοθετεί κάτι, το οποίο ξέρει ότι πρέπει να το κάνει» πρόσθεσε.

Νωρίτερα, η ίδια είχε δηλώσει: «Την ώρα που η ΝΔ κάνει επικοινωνιακή πολιτική με λαϊκισμούς και ύβρεις, εμείς ασχολούμαστε με τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας», καλώντας τον πρόεδρο της ΝΔ να απολογηθεί γιατί το κόμμα του εγκατέλειψε την ελληνική οικογένεια τον περασμένο Δεκέμβριο.

«Έχουμε αποδείξει και υποσχόμαστε o Έλληνας πολίτης δεν θα χάσει το σπίτι που μένει αυτός και η οικογένειά του. Καλούμε τον κ. Μεϊμαράκη να απολογηθεί γιατί εγκατέλειψε την ελληνική οικογένεια τον περασμένο Δεκέμβριο. Ας πει στον ελληνικό λαό τι θα κάνει για την προστασία της πρώτης κατοικίας».

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Όλγα Γεροβασίλη θα είναι επισήμως η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, κατά την προεκλογική περίοδο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:28