search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:50
MENU CLOSE

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Aegean Regatta 2015

01.09.2015 12:06
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Aegean Regatta 2015 - Media

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 15ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας ανοιχτής θαλάσσης «Aegean Regatta», που στήριξε η COSMOTE, με τη συμμετοχή 77 σκαφών και περίπου 700 ιστιοπλόων.

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 15ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας ανοιχτής θαλάσσης «Aegean Regatta», που στήριξε η COSMOTE, με τη συμμετοχή 77 σκαφών και περίπου 700 ιστιοπλόων.

Μία εβδομάδα μοναδικής ιστιοπλοϊκής εμπειρίας στο Αιγαίο Πέλαγος, που ξεκίνησε στις 22 Αυγούστου από τα Λιμνιά Βολισσού της Χίου, ολοκληρώθηκε στις 28 Αυγούστου στους Λειψούς, με ενδιάμεσους σταθμούς στο Βαθύ και το Πυθαγόρειο της Σάμου.

Ανάμεσα στα πληρώματα που διακρίθηκαν ήταν και το COSMOTE ΕΡΥΤΟΣ2 που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία ORC International, με κυβερνήτη τον Κώστα Μάνθο και τους καταξιωμένους ιστιοπλόους του.

Παράλληλα με τους αγώνες, η COSMOTE έδωσε την ευκαιρία σε παιδιά των νησιών να ταξιδέψουν με το σκάφος COSMOTE ΕΡΥΤΟΣ2, να το οδηγήσουν και να μάθουν τις βασικές λειτουργίες ενός ιστιοφόρου, προσφέροντάς τους μοναδικές ιστιοπλοϊκές συγκινήσεις. Παιδιά από την Προοδευτική Εκπολιτιστική Κοινωνική Ένωση Βροντάδων (ΠΕΚΕΒ), τους Ναυτικούς Ομίλους Χίου και Σάμου, τους φορείς Κιβωτός του Κόσμου και «Ανοιχτή Αγκαλιά» – Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής & Ιατρικής υπό την καθοδήγηση του πληρώματος, πήραν μια γεύση από το μοναδικό άθλημα της ιστιοπλοΐας και έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Aegean Regatta διοργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Για μία ακόμη χρονιά η Aegean Regatta είχε στο πλευρό της την COSMOTE, η οποία συστηματικά υποστηρίζει δράσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33