search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:17
MENU CLOSE

Νέα σχολική χρονιά με μοναδικές προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας από τον ΓΕΡΜΑΝΟ

02.09.2015 09:49
Νέα σχολική χρονιά με μοναδικές προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας από τον ΓΕΡΜΑΝΟ - Media

Τη νέα σχολική χρονιά υποδέχεται ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ με μοναδικές προσφορές και έως 24 άτοκες δόσεις σε προϊόντα τεχνολογίας, μέσα από μια πολύ μεγάλη γκάμα.

 

Τη νέα σχολική χρονιά υποδέχεται ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ με μοναδικές προσφορές και έως 24 άτοκες δόσεις σε προϊόντα τεχνολογίας, μέσα από μια πολύ μεγάλη γκάμα.

Στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, έως τις 19 Σεπτεμβρίου, οι καταναλωτές θα βρουν αγαπημένα προϊόντα τεχνολογίας όπως Smartphones και Tablets μόνο από 49€[2], laptops, περιφερειακά υπολογιστών, εκτυπωτές, πολυμηχανήματα καθώς και αναλώσιμα (όπως USB Sticks, μελάνια, χαρτί εκτυπωτή κλπ). Ειδικότερα, μπορούν να αποκτήσουν:

·         Smartphones όπως το Alcatel OneTouch Pixi 3-4 στα 49€, το MLS iQTalk Rock Mini στα 109€ και το Samsung Galaxy Core 2 στα 139€

·         Tablets όπως το CRYPTO Q7002 WiFi στα 49€, το MLS iQTab kido+ στα 129€, το LENOVO A8-50 3G με αποκλειστική προσφορά δώρο Θήκη στα 169€, το αποκλειστικό MLS iQTab Ultra 3G στα 179€

·         Laptops από 269€ όπως το HP 14 R206 NV

·         Πολυμηχανήματα και εκτυπωτές από 44,90€

·         Μελάνια και χαρτιά εκτύπωσης από 3,5€

·         Περιφερειακά υπολογιστών από 4,5€

Επιπλέον, με αγορές προϊόντων τεχνολογίας παίρνουν μαζί Δωροεπιταγή[3] αξίας 30€ για τα σχολικά τους είδη από το Cosmotebooks.gr το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα.

Οι προσφορές όμως δεν σταματούν εδώ. Οι επισκέπτες του Cosmotebooks.gr μπορούν να αγοράσουν, μέσα από μια απίστευτη ποικιλία, έως 30% φθηνότερα όλα τα είδη γραφικής ύλης και τα χαρτικά και έως 15% φθηνότερα τα σχολικά βιβλία, τα βοηθήματα και τις σχολικές τσάντες.

Και επειδή τα παιδιά δεν είναι μεγάλοι για να γνωρίζουν τη σωστή χρήση του κινητού, η COSMOTE δημιούργησε την υπηρεσία COSMOTE SMILE, που παρέχει ασφάλεια και σιγουριά στα παιδιά και τους γονείς. Με το COSMOTE SMILE οι γονείς μπορούν να ορίσουν με ποιον επικοινωνεί το παιδί και ποιος επικοινωνεί μαζί του, ενώ έχουν τον απόλυτο έλεγχο στις φωτογραφίες, τις εφαρμογές (apps), τα παιχνίδια, αλλά και τα sites που επισκέπτονται τα παιδιά τους. Μπορούν, επίσης, να εντοπίζουν στον χάρτη τη θέση που βρίσκεται το κινητό του παιδιού, αλλά και να ενημερώνονται με alerts όταν το παιδί με το κινητό του βγει εκτός των ορίων που έχουν τεθεί στον χάρτη.

Η υπηρεσία COSMOTE SMILE διατίθεται με ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας που περιλαμβάνουν 60 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, 60 SMS προς όλα τα δίκτυα και 60MB Internet με κόστος 5€/μήνα και τον πρώτο μήνα δωρεάν.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48