search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:05
MENU CLOSE

Η στιγμή που ελικόπτερο εφοδιάζεται με νερό από… πισίνα για να σβήσει φωτιά (Photos)

02.09.2015 16:16
Η στιγμή που ελικόπτερο εφοδιάζεται με νερό από… πισίνα για να σβήσει φωτιά (Photos) - Media

Ελικόπτερο χρησιμοποίησε νερό από την πισίνα ενός σπιτιού για την κατάσβεση μεγάλης πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει στις ακτές Κόστα Ντελ Σολ της Μάλαγα, στην Ισπανία.

 

Ελικόπτερο χρησιμοποίησε νερό από την πισίνα ενός σπιτιού για την κατάσβεση μεγάλης πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει στις ακτές Κόστα Ντελ Σολ της Μάλαγα, στην Ισπανία.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, Ματέο Ναρζίσι, δήλωσε: «Υπήρχαν δύο αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα που εργάζονταν για να σταματήσουν τη φωτιά. Ένα από αυτά αποφάσισε να πάρει νερό από την πισίνα μας».

Τουλάχιστον 30 αεροπλάνα και ελικόπτερα βρίσκονται σε δράση κατά μήκος των ακτών της Κόστα Ντελ Σολ, όπου η φωτιά έχει καταστρέψει 15.000 στρέμματα δασικής έκτασης. Πιστεύεται ότι ένας 78χρονος Βρετανός έχασε την ζωή του από την πυρκαγιά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:05