search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:57
MENU CLOSE

24χρονη πρότεινε σε 2 αστυνομικούς που τη σταμάτησαν για έλεγχο να τους κάνει στοματικό έρωτα για να την αφήσουν ελεύθερη

03.09.2015 09:51
24χρονη πρότεινε σε 2 αστυνομικούς που τη σταμάτησαν για έλεγχο να τους κάνει στοματικό έρωτα για να την αφήσουν ελεύθερη  - Media

Η 24χρονη είχε καταναλώσει αλκοόλ αλλά και κοκαΐνη.

 

Η Arielle Engert , είναι 24 ετών. Είναι μια εξαιρετικά όμορφη γυναίκα που ζει στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Είναι λεπτή, γυμνασμένη, με όμορφο πρόσωπο και σώμα με τέλειες αναλογίες.

Η Arielle δουλεύει ντυμένη συντηρητικά τα πρωινά σε μια μεγάλη κατασκευαστική εταιρία, αλλά τα βράδια αλλάζει πρόσωπο.

Ντύνεται θηλυκά, πολλές φορές και προκλητικά, καβαλάει τη μεγάλου κυβισμού μηχανή της και γυρνάει όλα τα κλαμπ της περιοχής μαζί με την παρέα της. Γίνεται ένας άλλος άνθρωπος. Πίνει και κάποιες φορές καπνίζει μαριχουάνα ή παίρνει κοκαΐνη.

Ένα από αυτά τα βράδια της «διασκέδασης» με την παρέα της, η πανέμορφη Arielle επέστρεφε σπίτι της. Οδηγούσε τη μηχανή της, φορούσε ένα στενό παντελόνι που αναδείκνυε τους τέλειους γοφούς της και μια μπλούζα που το πληθωρικό της στήθος διαγράφονταν έντονα. Στην περιοχή Pinellas, όμως είδε ένα μπλόκο της αστυνομίας που της έκανε νόημα να σταματήσει για έλεγχο.

Έτσι και έκανε. Οι 2 αστυνομικοί, ο Obed Munoz και ο Eric Biddle αφού εξέτασαν τα τυπικά, δίπλωμα και άδεια, κατάλαβαν ότι η Arielle, μάλλον ήταν λίγο ζαλισμένη. Της είπαν να κατέβει από τη μηχανή και την υπέβαλαν σε αλκοτέστ αλλά και σε ναρκοτέστ.

Και τα δυο βγήκαν θετικά. Έπρεπε να τη συλλάβουν. Τότε η 24χρονη αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα θέλγητρα της. Πρότεινε και στους 2 να την αφήσουν ελεύθερη και εκείνη σε αντάλλαγμα θα τους έκανε στοματικό έρωτα. Οι αστυνομικοί αρνήθηκαν και τότε η Arielle τους πρότεινε να κάνουν τρίο.

Και πάλι αρνήθηκαν πιστοί στο καθήκον, την συνέλαβαν και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Οι κατηγορίες που την ακολουθούν ήταν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, κατοχή και χρήση ναρκωτικών και… απόπειρα δωροδοκίας.

Η 24χρονη αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να γίνει η δίκη της με χρηματική εγγύηση 5.100 δολαρίων. Η Arielle παράλληλα με την δουλειά της, σπουδάζει φιλοσοφία στο πανεπιστήμιο της Φλόριντα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:56