search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:26
MENU CLOSE

Ο Τσίπρας, ο Μεϊμαράκης και τα… παραπανίσια κιλά

03.09.2015 10:09
Ο Τσίπρας, ο Μεϊμαράκης και τα... παραπανίσια κιλά - Media

Τα παραπανίσια κιλά που έχει “βάλει” προβληματίζουν έντονα τον Αλέξη Τσίπρα, κάτι που φάνηκε και στη συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ Ευάγγελο Μεϊμαράκη στην απρόσμενη συνάντηση που είχαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

 

Τα παραπανίσια κιλά που έχει “βάλει” προβληματίζουν έντονα τον Αλέξη Τσίπρα, κάτι που φάνηκε και στη συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ Ευάγγελο Μεϊμαράκη στην απρόσμενη συνάντηση που είχαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει χαρκατηριστικά σε δημοσίευμα του ο  ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ όταν ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τον Β.Μεϊμαράκη του είπε ότι πάχυνε. “Με τη σειρά του ο κ. Μεϊμαράκης, αφού τον ρώτησε «αν ακόμη αντέχει» (επειδή, όπως έλεγε, του φάνηκε πολύ κουρασμένος), του ανταπέδωσε το «κομπλιμέντο» περί κιλών:«Και εσύ δεν πας πίσω, Αλέξη…». Αμφότεροι δικαιολόγησαν τα παραπανίσια κιλά (και τις… κοιλίτσες) λόγω των κερασμάτων της προεκλογικής περιόδου.

Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας είπε ότι«στα Ανώγεια μας τσάκισαν στις ρακές». Οταν αρέσει κάτι φαγώσιμο ή πόσιμο στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιεί πάντοτε τη φράση «το τσάκισα». Οπως συνέβη τις προάλλες όταν ο Χρ. Σταϊκούρας του πρόσφερε ένα λαχταριστό κοκορέτσι, όταν ο κ. Τσίπρας βρέθηκε στα μέρη του. Τον ευχαρίστησε την επομένη με τη φράση «το τσάκισα όλο». Είναι όμως αλήθεια ότι μόνον η προεκλογική περίοδος παχαίνει;”

Πάντως συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δικαιολογώντας τα παραπανίσια κιλά του Αλέξη Τσίπρα ανέφεραν: «Ο Αλέξης πάχυνε γιατί δεν… τρώει. Δεν τρώει όλη την ημέρα λόγω φόρτου εργασίας, δεν προλαβαίνει να φάει, με αποτέλεσμα να τρώει μόνο τα βράδια. Και ξέρετε τι σημαίνει φαγητό μόνο το βράδυ; Οι ευθύνες της διακυβέρνησης και το άγχος τού πρόσθεσαν κιλά. Ε, μπορεί να πιει και καμιά μπίρα και καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό». Τον ρώτησα αν ο κ. Τσίπρας κάνει κάποια γυμναστική ώστε να χάσει κιλά και να ξαναβρεί τη φόρμα του. Η απάντηση; «Μετά τις εκλογές όλοι θα κάνουμε γυμναστική, είτε το θέλουμε είτε όχι».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:21