search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:47
MENU CLOSE

Βρέθηκε σώος ο 11χρονος Διονύσης που είχε εξαφανιστεί από το Παίδων Αγ. Σοφία

03.09.2015 12:09
Βρέθηκε σώος ο 11χρονος Διονύσης που είχε εξαφανιστεί από το Παίδων Αγ. Σοφία - Media

Το παιδάκι εντόπισε η αστυνομία σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο

 

Ο 11χρονος Διονύσης, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 29 Αυγούστου από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», εντοπίστηκε τελικά σήμερα σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο. Και όλα δείχνουν ότι η ιστορία που ανησύχησε το πανελλήνιο θα έχει αίσιο τέλος.

Αυτή τη στιγμή, ο μικρούλης οδηγείται στην ΓΑΔΑ, όπου με την παρουσία παιδοψυχολόγου πρόκειται να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το τι συνέβη. Οι αστυνομία είχε πληροφορίες πως πριν από την εξαφάνιση του, τον είχε προσεγγίσει ένα ζευγάρι Ρομά. Εστίασε λοιπόν όλες τις έρευνες τις προς αυτή την κατεύθυνση και τελικά απέδωσαν καρπούς.

Το ανήλικο παιδί με το θλιμμένο βλέμμα  βρισκόταν με εισαγγελική εντολή και διέμενε στο νοσοκομείο Παίδων. Είχε εγκαταλειφθεί από τους γονείς, του, ενώ μια θεία, στην οποία δόθηκε η κηδεμονία του, κρίθηκε ακατάλληλη.

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης του, το “Χαμόγελο του Παιδιού” έχει σημάνει Amber Alert, και το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, έχει αναλάβει την υπόθεση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38