search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:45
MENU CLOSE

Οικουμενική κυβέρνηση προτείνει για την επόμενη των εκλογών ο Ευάγγελος Βενιζέλος

03.09.2015 12:10
Οικουμενική κυβέρνηση προτείνει για την επόμενη των εκλογών ο Ευάγγελος Βενιζέλος	     - Media

«Διεξάγεται ένας προεκλογικός διάλογος τσάτρα – πάτρα, ο οποίος δεν έχει κανένα ουσιαστικό περιεχόμενο, δηλαδή δεν υπάρχουν συγκρουόμενες πολιτικές, λες και το μόνο ζητούμενο είναι η ακριβής μορφή της Κυβέρνησης. 

 

«Διεξάγεται ένας προεκλογικός διάλογος τσάτρα – πάτρα, ο οποίος δεν έχει κανένα ουσιαστικό περιεχόμενο, δηλαδή δεν υπάρχουν συγκρουόμενες πολιτικές, λες και το μόνο ζητούμενο είναι η ακριβής μορφή της Κυβέρνησης. Το μέλλον είναι δύσκολο και κανείς δεν συζητάει γι’ αυτό», επεσήμανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε τηλεοπτική συνέντευξή του (ΜΕΓΚΑ), σήμερα το πρωί. Πρόσθεσε ότι πρέπει να συνεργαστούν όλες οι δυνάμεις που είναι δημοκρατικές και ευρωπαϊκές.ώστε να να προκύψει, αυτό που υπήρχε τον τελευταίο μήνα στη Βουλή, ενώ είναι σημαντικό να υπάρχουν δυνάμεις, όπως το ΠΑΣΟΚ μαζί με τη ΔΗΜΑΡ οι οποίες μπορούν να διαδραματίσουν ένα καταλυτικό και εγγυητικό ρόλο

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σημείωσε ότι το μεγάλο πρόβλημα της χώρας ήταν η πολιτική αβεβαιότητα. «Και ο ΣΥΡΙΖΑ με τη συμπεριφορά του, προεκλογικά, αναπαράγει την αβεβαιότητα. Διότι δεν λέει καθαρά «ναι ρε παιδί μου, θα πάμε σε μια ευρύτατη συνεργασία». Υπάρχει μια αλαζονική πόζα: «Δεν θα είμαι Πρωθυπουργός παρά μόνο μόνος μου ή με τον κ. Καμμένο». Μα αυτό είναι το θέμα μας; Γιατί να είναι Πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας; Δεν το καταλαβαίνω αυτό», τόνισε ο κ. Βενιζέλος προειδοποιώντας να μην πάμε, σ’ επανάληψη εκλογών,. « Μιλάω για μια οικουμενική κυβέρνηση των δημοκρατικών ευρωπαϊκών δυνάμεων και για μια οικουμενική κοινωνία. Μιλάμε για μια κυβέρνηση που λειτουργεί ως εθνική ομάδα ανασυγκρότησης. Όχι πλέον διαπραγμάτευσης, αλλά πολιτικής διεύθυνσης της χώρας», υπογράμμισε .

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:45