31/05/2020 05:00:06

Τσίπρας: Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η Αριστερή Πλατφόρμα θα ρίξει την κυβέρνηση (Videos)

Τσίπρας: Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η Αριστερή Πλατφόρμα θα ρίξει την κυβέρνηση (Videos) - Media

 

«Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα οδηγούνταν (σ.σ. τα στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας στη συγκρότηση άλλου κόμματος και στην πτώση της κυβέρνησης», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό κανάλι Kontra.

«Συνειδητά ή ασυνείδητα, εκ των πραγμάτων, αυτή την ώρα απειλείται η παλινόρθωση και η εκπλήρωση του σχεδίου της «παρένθεσης» μέσα από την πτώση της κυβέρνησης που κάποιοι επέλεξαν» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συμπλήρωσε ακόμα:

«Δεν μου έδωσαν ούτε την εξουσιοδότηση για συμφωνία, άρα η απόφασή τους ήταν ειλημμένη πριν. Παρόλα αυτά και παρά το γεγονός ότι εγώ θα περίμενα να στηρίξουν την κυβέρνηση και μετά να ζητήσουν την αλλαγή στρατηγικής, μέσα από μία δημοκρατική διαδικασία, εσωκομματική, δεν το έπραξαν».  

«Τα τελευταία τρία χρόνια δεν ψήφιζαν ούτε τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής» σημείωσε ακόμα ο πρώην πρωθυπουργός, στην επίθεσή του στα στελέχη της (πρώην πλέον) Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε: «Οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν μια εικόνα της στιγμής, όμως δεν με προβληματίζει καθόλου γιατί είμαι βέβαιος ότι όπως συνέβη και σε μια σειρά από εκλογικές αναμετρήσεις και κυρίως όπως συνέβη στην αναμέτρηση του δημοψηφίσματος, όπου σας θυμίζω ότι σειρά δημοσκοπικών ερευνών έδειχναν ντέρμπι και μπροστά το «ναι», έπεσαν έξω για πολλές πολλές μονάδες».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.