search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:16
MENU CLOSE

Debate πολιτικών αρχηγών και τηλεοπτικό διάλογο με εκπροσώπους κομμάτων για επτά θέματα προτείνει η ΝΔ

04.09.2015 09:15
Debate πολιτικών αρχηγών και τηλεοπτικό διάλογο με  εκπροσώπους κομμάτων για επτά θέματα προτείνει η ΝΔ	     - Media

Τη διεξαγωγή τηλεοπτικού διαλόγου με εκπροσώπους κομμάτων πάνω σε επτά θεματικές ενότητες προτείνει ο πρόεδρος της ΝΔ.

 

Τη διεξαγωγή τηλεοπτικού διαλόγου με εκπροσώπους κομμάτων πάνω σε επτά θεματικές ενότητες προτείνει ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Πρόκειται για ενότητες που διατρέχουν το σύνολο της πολιτικής.

Η πρόταση του προέδρου της ΝΔ είναι ανεξάρτητη από τις δύο τηλεοπτικές προεκλογικές αναμετρήσεις των πολιτικών αρχηγών, με τις οποίες συμφωνεί η Νέα Δημοκρατία. Δηλαδή, είναι ανεξάρτητη από το debate ανάμεσα στους δύο πολιτικούς αρχηγούς, τον κ. Τσίπρα και τον ίδιο τον κ. Μεϊμαράκη, και ανεξάρτητη από το debate όλων των πολιτικών αρχηγών, για τα οποία καλείται σε λίγη ώρα να λάβει αποφάσεις η άτυπη διακομματική επιτροπή.

Προσερχόμενη στη Βουλή για τη σύσκεψη της άτυπης διακομματικής επιτροπής, η υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της της ΝΔ, Πηνελόπη Γραβρά, δήλωσε:

«Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, επειδή πιστεύει ότι οι πολίτες πρέπει να προσέλθουν στην κάλπη πλήρως ενημερωμένοι, κάτι που δυστυχώς δεν το επιτρέπει η ασφυκτικά, δυστυχώς, σύντομη προεκλογική περίοδος, προτείνει, πέραν της διεξαγωγής των δύο debate των πολιτικών αρχηγών, και τη διεξαγωγή διαλόγου με εκπροσώπους των κομμάτων πάνω σε επτά θεματικές ενότητες: Οικονομία-Ανάπτυξη, Εξωτερική Πολιτική, Παιδεία-Νέα Γενιά, Ασφάλεια του Πολίτη, Αγρότες, Κοινωνικό Κράτος, Πολιτισμός-Αθλητισμός».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:15