search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:09
MENU CLOSE

Θεοδωράκης: Ας αφήσουν τη λάσπη, τα δρομολόγια του καθενός είναι γνωστά (Video)

04.09.2015 09:35
Θεοδωράκης: Ας αφήσουν τη λάσπη, τα δρομολόγια του καθενός είναι γνωστά (Video) - Media

«Οι κυβερνήσεις δεν γίνονται με βάση το μοίρασμα των καρεκλών όπως έκαναν τα προηγούμενα χρόνια ο Σαμαράς και ο Τσίπρας. Αυτοί που θα σχηματίσουν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας πρέπει να συνεργαστούν και να συμφωνήσουν και για τα πρόσωπα αλλά και για τις θέσεις», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ κατά την διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε.

 

«Οι κυβερνήσεις δεν γίνονται με βάση το μοίρασμα των καρεκλών όπως έκαναν τα προηγούμενα χρόνια ο Σαμαράς και ο Τσίπρας. Αυτοί που θα σχηματίσουν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας πρέπει να συνεργαστούν και να συμφωνήσουν και για τα πρόσωπα αλλά και για τις θέσεις», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΡΤ.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε στη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «Τσίπρας και Μεϊμαράκης δεν έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους. Δεν τολμούν να πουν στον κόσμο με ποιους θα κυβερνήσουν.

Πάμε σε μια θολή εκλογική αναμέτρηση και δεν νομίζω ότι είναι μόνο θέμα πίεσης χρόνου, αλλά είναι και θέμα αδυναμίας». Αναφερόμενος στα ζητήματα διαπλοκής που μαστίζουν εδώ και χρόνια τη χώρα είπε «Εμείς στο Ποτάμι είμαστε με τους περισσότερους, είμαστε με την κοινωνία, είμαστε με τον κόσμο της εργασίας. Δεν είμαστε με τις συντεχνίες και με τα συμφέροντα που κρατούν γονατισμένη τη χώρα. Αυτή είναι η διαφορά μας με τα άλλα κόμματα. Το πρώτο πράγμα ζητήσαμε στη Βουλή, ήταν να σπάσει το τρίγωνο της διαπλοκής πολιτικής – media – τραπεζών».

Μιλώντας για τη λάσπη που ρίχνουν κάποιοι στον ίδιο αλλά και το Ποτάμι προεκλογικά ανέφερε: «Υπάρχουν κάποιοι που έχουν εμμονές μαζί μου. Τους συμβουλεύω, επειδή έχουμε ακόμα 15 μέρες μέχρι τις εκλογές, να τις αφήσουν στην άκρη. Γιατί μπορούμε κι εμείς να πετάμε εύκολα λάσπη. Δεν το κάνουμε. Επειδή λοιπόν τα δρομολόγια του καθενός στην κοινωνία, στα γραφεία των εκδοτών, στα γραφεία των επιχειρηματιών και στα γραφεία των εργολάβων είναι συγκεκριμένα, θα παρακαλούσα κάποιους από την παρέα του ΣΥΡΙΖΑ, να σκεφτούν πολύ αν θα επιτεθούν ξανά στον Σταύρο Θεοδωράκη και στο Ποτάμι».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10