search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:03
MENU CLOSE

Δείτε την 71χρονη που έχει βγει ραντεβού με πάνω από 200 νεαρούς άνδρες (Photos)

05.09.2015 10:15
Δείτε την 71χρονη που έχει βγει ραντεβού με πάνω από 200 νεαρούς άνδρες (Photos) - Media

«Οι άνδρες της ηλικίας μου είναι βαρετοί» δήλωσε η 71χρονη Μάργκαρετ Κόλινς από το Νιούκαστλ, η οποία αποκάλυψε ότι έχει βγει ραντεβού με πάνω από 200 νεαρούς άνδρες.

 

«Οι άνδρες της ηλικίας μου είναι βαρετοί» δήλωσε η 71χρονη Μάργκαρετ Κόλινς από το Νιούκαστλ, η οποία αποκάλυψε ότι έχει βγει ραντεβού με πάνω από 200 νεαρούς άνδρες.

Η Μάργκαρετ έχει στο ενεργητικό της δύο διαζύγια. Από τους γάμους της απέκρη την πρώτη της κόρη Κάρεν στην ηλικία των 21 ετών, την δεύτερη Μάντι δύο χρόνια μετά και την Τρίτη Τζοάνα στην ηλικία των 30 ετών.

 «Μου αρέσει να διασκεδάζω και να χορεύω. Μου αρέσει το κλάμπινγκ με την κόρη μου Μάντι και όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω μας όταν βγαίνουμε μαζί» επεσήμανε η 71χρονη και πρόσθεσε:

«Πιστεύω ακράδαντα ότι η ζωή αρχίζει στα 70. Ποτέ δεν ένιωσα πιο ξέγνοιαστη και επιθυμητή και είμαι αποφασισμένη να χαλάσω όλα τα λεφτά της σύνταξης διασκεδάζοντας».

Μετά το τέλος των γάμων της, η Μάργκαρετ έφτιαξε προφίλ σε ιστοσελίδες online dating: «Μερικές φορές μπορεί να λάβω έως και 100 μηνύματα ραντεβού για το ίδιο βράδυ. Οι άνδρες απλά πέφτουν στα πόδια μου, είχα προτάσεις γάμου, αλλά απολαμβάνω να είμαι single».

Τέλος, η 71χρονη εξομολογείται: «Θα ήθελα να συναντήσω κάποιον τελικά και να μείνω μαζί του, αλλά θα πρέπει να είναι ένα ξεχωριστός άνθρωπος για να με κάνει να αφήσω τον τρόπο ζωής μου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:03