search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:34
MENU CLOSE

Συγκρούσεις κορυφαίων του στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον Α. Μητρόπουλο

05.09.2015 14:56
Συγκρούσεις κορυφαίων του στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον Α. Μητρόπουλο - Media

Νέες εσωκομματικές αναταράξεις σημειώθηκαν στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς κορυφαία στελέχη διαφώνησαν σφοδρά για το μέλλον της υποψηφιότητας του Αλέξη Μητρόπουλου.

 

Νέες εσωκομματικές αναταράξεις σημειώθηκαν στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς κορυφαία στελέχη διαφώνησαν σφοδρά για το μέλλον της υποψηφιότητας του Αλέξη Μητρόπουλου.

Όπως αναφέρει το vima.gr, ο Νίκος Βούτσης ζήτησε την αποδοκιμασία του Α. Μητρόπουλου λόγω της στάσης που τήρησε με δημόσιες τοποθετήσεις του, διαφωνώντας με την κυβέρνηση επί της ουσίας σε ό,τι αφορά την συμφωνία της 12ης Ιουλίου, ενώ άλλα στελέχη έθεσαν το ζήτημα σε διαφορετική βάση και διαφώνησαν με τον αποκλεισμό από τα ψηφοδέλτια του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής. 

Μεταξύ αυτών, ο Αλ. Φλαμπουράρης, η Αννα Χατζησοφιά, ο Αλκης Ρήγος, ενώ παρενέβη ο γραμματέας της ΚΟ Χρ. Μαντάς, ο οποίος πρότεινε την διακοπή συνεδρίασης και την λύση του ζητήματος με παρέμβαση του Αλ. Τσίπρα.

Υπέρ του κ. Μητρόπουλου και κατά του αποκλεισμού του από το ψηφοδέλτιο τάχθηκε και ο Κ. Χρυσόγονος, ζητώντας μάλιστα να διεξαχθεί ψηφοφορία για το θέμα.

Στο τραπέζι της κλειστής συνεδρίασης, τέθηκε ακόμη το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος, τα βασικά σημεία του οποίου αναμένεται να παρουσιάσει Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στους παραγωγικούς φορείς, αύριο το βράδυ στο πλαίσιο της ΔΕΘ. 

Ακόμη, δόθηκε περιθώριο έως αύριο για ενδεχόμενες προσθήκες στο πρόγραμμα. Η εξέταση των ψηφοδελτίων, για την τελική σύνθεσή τους, αναμένεται να συνεχιστεί έως το βράδυ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:34