search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:19
MENU CLOSE

Εκτός ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα η πρώην βουλευτής Βάσω Λέβα

07.09.2015 05:41
Υπερπροσπάθεια ο Ολυμπιακός, αλλά «μίλησε» η κλάση του Λεβαντόφσκι - Media

Λίγο πριν κλείσουν τα δικαστήρια ολοκληρώθηκε ο μαραθώνιος διαβουλεύσεων για την σύνθεση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Φθιώτιδα.

 

Λίγο πριν κλείσουν τα δικαστήρια ολοκληρώθηκε ο μαραθώνιος διαβουλεύσεων για την σύνθεση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Φθιώτιδα.

Από πολύ νωρίς είχαν κατατεθεί στα δικαστήρια τα ονόματα για τις 6 από τις 7 υποψηφιότητες του ψηφοδελτίου και παρέμενε ανοιχτή μία θέση καθώς οι συζητήσεις της Κουμουνδούρου με την πρώην Βουλευτή Βάσω Λέβα κρατούσαν αρκετά.

Πριν τα μεσάνυχτα και λίγο πριν κλείσουν τα δικαστήρια και εκπνεύσει η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων, την 7η θέση του ΣΥΡΙΖΑ την σφράγισε ο ηθοποιός Θανάσης Μιχαηλίδης. Μέχρι το τέλος της προθεσμίας δεν κατατέθηκε υποψηφιότητα από την πρώην βουλευτή Βάσω Λέβα, τελειώνοντας με τον τρόπο αυτό το θρίλερ που έχει κρατήσει πολλά 24ωρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:18