search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:48
MENU CLOSE

Ο Θεοδωράκης καλεί Τσίπρα- Μεϊμαράκη σε debate από την Κρήτη (Video)

07.09.2015 10:24
Ο Θεοδωράκης καλεί Τσίπρα- Μεϊμαράκη σε debate από την Κρήτη (Video) - Media

Πρόσκληση στον Αλέξη Τσίπρα και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να συνομιλήσουν μαζί του σε debate χωρίς διαμεσολαβητές, απηύθυνε ο Σταύρος Θεοδωράκης μέσω του Κρήτη TV.

 

Πρόσκληση στον Αλέξη Τσίπρα και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να συνομιλήσουν μαζί του σε debate χωρίς διαμεσολαβητές, απηύθυνε ο Σταύρος Θεοδωράκης μέσω του Κρήτη TV. Ο επικεφαλής του Ποταμιού, πρότεινε ακόμη να πραγματοποιηθεί μια τηλεοπτική μονομαχία μεταξύ των τριών τους για την Κρήτη την οποία όλοι έχουν επιλέξει για να είναι υποψήφιοι και τόνισε ότι το Ποτάμι θέλει το διάλογο «διότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μας χωρίζουν, αλλά πρέπει να καταλάβει ο κόσμος και τι μας ενώνει».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, εξαπέλυσε παράλληλα νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ αλλά και το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι ως κόμματα εξουσίας υπηρετούν κυρίως τον εαυτό τους και δίνουν μάχες για το πώς θα βολέψουν τα πρόσωπα του κομματικού μηχανισμού. «Ποιος Έλληνας σήμερα εμπιστεύεται τον κομματικό μηχανισμό του οποιουδήποτε να πάρει μια απόφαση;», διερωτήθηκε και υπογράμμισε την ανάγκη δημιουργίας μεγάλων συμμαχιών. Όπως είπε «δεν είναι δυνατόν αυτή η χώρα να πάει μπροστά αν ο καθένας κοιτάζει το κομματικό του συμφέρον.

Τα κόμματα που μας κυβέρνησαν, τα ενδιέφερε κυρίως ο κομματικός στρατός τους», ενώ παράλληλα τόνισε “Το παλιό δεν έχει σχέση με την ημερομηνία γέννησης. Εμείς μιλάμε για νέες ιδέες, για νέα μυαλά. Το νέο είναι να μην είσαι το 2015 υπέρ των διορισμών των φίλων και των συγγενών. Αν έχεις στο μυαλό σου να πολιτευτείς όπως οι προηγούμενοι γιατί είναι το νέο; Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παλιός σε νοοτροπία”.

Αναφερόμενος στο μεγάλο θέμα της Ελληνικής οικονομία, ο Σταύρος Θεοδωράκης, μεταξύ άλλων, ανέφερε “Αν υπάρξει δυνατότητα σταθερότητας στη χώρα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εκτοξευθεί η οικονομία”.

Τόνισε τέλος, ότι αυτή τη στιγμή το Ποτάμι είναι η καθαρή λύση για τη χώρα. «Τα προβλήματα είναι δικά τους, οι λύσεις είναι δικές μας» επανέλαβε και εξήγησε ότι αν ο απερχόμενος Πρωθυπουργός έφερνε νωρίτερα τη συμφωνία η Ελλάδα θα ήταν πλουσιότερη κατά 40 δις ευρώ. «Δεν τόλμησε να το κάνει γιατί κοιτούσε μόνο το κόμμα του. Χρησιμοποίησε το »ναι» το δικό μας και τώρα μας κατηγορεί γιατί τον σώσαμε» πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15