search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:50
MENU CLOSE

Νέος Πρόεδρος της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών ο Γενς Βάιντμαν

07.09.2015 12:22
Βάιντμαν: Δευτερεύουσας σημασίας το ελληνικό χρέος - Media

Ο επικεφαλής της γερμανικής κεντρικής τράπεζας Γενς Βάιντμαν επελέγη ως Πρόεδρος της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS), αντικαθιστώντας τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Γαλλίας Κριστιάν Νουαγιέ

 

Ο επικεφαλής της γερμανικής κεντρικής τράπεζας Γενς Βάιντμαν επελέγη ως Πρόεδρος της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS), αντικαθιστώντας τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Γαλλίας Κριστιάν Νουαγιέ, αναφέρει δημοσίευμα των Financial Times.

Η BIS, που είναι γνωστή ως η κεντρική τράπεζα των κεντρικών τραπεζιτών, ανακοίνωσε ότι ο Βάιντμαν θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο την τριετή θητεία του. Το Συμβούλιο Διευθυντών της BIS «εξέφρασε τη βαθιά του ευγνωμοσύνη στον Νουαγιέ για τις εξαιρετικές υπηρεσίες του προς την τράπεζα».

Ο Γάλλος κεντρικός τραπεζίτης υπηρετεί μία δεύτερη θητεία στη θέση του ως Προέδρου της BIS, την οποία κατέχει από το 2010. Θα συνεχίσει να υπηρετεί ως Πρόεδρος του Συμβουλίου μέχρι την αποχώρησή του από τη θέση του Διοικητή της Τράπεζας της Γαλλίας στο τέλος Οκτωβρίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:50