search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:29
MENU CLOSE

Η Αντζελίνα Τζολί ανεβάζει φωτογραφία της χωρίς make up και λέει στις γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους (Photos)

08.09.2015 14:02
Η Αντζελίνα Τζολί ανεβάζει φωτογραφία της χωρίς make up και λέει στις γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους (Photos) - Media

Το έκανε με σκοπό να εμπνεύσει γυναίκες από όλο τον κόσμο να αγαπήσουν τον εαυτό τους όπως πραγματικά είναι. 

 

Αποτελεί πρότυπο ομορφιάς για χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον πλανήτη. Και επειδή το ξέρει, η Αντζελίνα Τζολί αποφάσισε να ανεβάσει στον λογαριασμό της στο facebook μια φωτογραφία της χωρίς make up και χωρίς photoshop. Το έκανε με σκοπό να εμπνεύσει γυναίκες από όλο τον κόσμο να αγαπήσουν τον εαυτό τους όπως πραγματικά είναι. Και η ίδια άλλωστε, στις δημόσιες εμφανίσεις της, είναι συνήθως «προιόν» δουλειάς πολλών ανθρώπων. Το παραδέχεται στο σχόλιο της.

«Πίσω από το μακιγιάζ και το χαμόγελο είμαι ένα απλό, κανονικό άτομο. Τόσες πολλές μοιάζουν με μένα. Θέλω να ξέρουν  ότι αυτή η φυσικότητα είναι όμορφη. Αυτό που δεν ξέρουν πραγματικά είναι ότι πίσω από αυτό που βλέπουν υπάρχουν σχεδιαστές, μακιγιέγ και ειδικοί στο photoshop. Η αίσθηση ομορφιάς των διάσημων είναι ελαττωματική.  πάψτε να νοιάζεστε. Αγαπήστε τον πραγματικό εαυτό σας. Δεν έχει τόση σημασία η εξωτερική εμφάνιση, αλλά το πώς είστε εσωτερικά». 

 

Ανέβασε και μια φωτογραφία της υιοθετημένης κόρης της και έγραψε «όταν οι άνθρωποι κάνουν Bullying στην κόρη μου για το χρώμα του δέρματος της, της λέω «είσαι όμορφη, είσαι έξυπνη. Μπορείς να κάνεις ο,τιδήποτε». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:28