search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:44
MENU CLOSE

ΠΟΣΠΕΡΤ: Ο Κεφαλογιάννης αφαίρεσε το κινητό του καμεραμάν και τον απείλησε

08.09.2015 14:20
ΠΟΣΠΕΡΤ: Ο Κεφαλογιάννης αφαίρεσε το κινητό του καμεραμάν και τον απείλησε - Media

Με σχετική της ανακοίνωση η ΠΟΣΠΕΡΤ καταγγέλλει τον βουλευτή της ΝΔ, Μανώλη Κεφαλογιάννη, επειδή ήρθε σε αντιπαράθεση με κάμεραμαν της ΕΡΤ, τον οποίο, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, απείλησε ότι «δεν θα ξαναδεί το φως της τηλεόρασης».

 

Με σχετική της ανακοίνωση η ΠΟΣΠΕΡΤ καταγγέλλει τον βουλευτή της ΝΔ, Μανώλη Κεφαλογιάννη, επειδή ήρθε σε αντιπαράθεση με κάμεραμαν της ΕΡΤ, τον οποίο, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, απείλησε ότι «δεν θα ξαναδεί το φως της τηλεόρασης».

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ αναφέρει:

«Η ΠΟΣΠΕΡΤ καταγγέλλει με τον πιο έντονο τρόπο τον κ. Κεφαλογιάννη που επιτέθηκε βίαια εναντίον συναδέλφου εικονολήπτη, στη διακοπή της χθεσινής περιβόητης εκπομπής της ΕΡΤ που ήταν καλεσμένος εκπροσωπώντας τη Νέα Δημοκρατία και αφού του αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο, τον προπηλάκισε και τον απείλησε ότι «δεν θα ξαναδεί το φως της τηλεόρασης!!!!». Επικροτούμε τη στάση του συναδέλφου εικονολήπτη, του προσωπικού της ΕΡΤ που βρισκόταν στο στούντιο και έκαναν τη βάρδιά τους, καθώς και του παρουσιαστή, των συντελεστών, των καλεσμένων της εκπομπής (εξάρουμε τη στάση της κας. Κανέλλη επί του θέματος) που επέδειξαν νηφαλιότητα και εγκράτεια απέναντι στο νέο ήθος – ύφος της Νέας Δημοκρατίας που είναι το ίδιο αυταρχικό, προκλητικό, αντεργατικό, φιλομνημονιακό και φασίζον, με το παλαιό.

Ο κ. Κεφαλογιάννης σε συνέχεια των δηλώσεων Μεϊμαράκη, Δένδια, Βούλτεψη, Άδωνι και λοιπών, βάζοντας επιπλέον και το προσωπικό του μίσος εναντίον των εργαζόμενων της ΕΡΤ, λόγω του ότι κάποτε δεν τον είχαν εξυπηρετήσει σε προσωπικές επιχειρηματικές δραστηριότητές του, τους επιτίθεται με μένος όποτε του δίνεται η δυνατότητα. Όχι όμως κι αυτό !

Η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν διδάχθηκε από τα λάθη του παρελθόντος και έχει αποκοπεί από την εργατική τάξη εξου και ο ανελέητος, καθημερινός, μαζικός εργασιακός εκφοβισμός με ρεμβασιστικές τάσεις και «προληπτικά» κηρύγματα όπως εκείνα των Μουρούτηδων, Λαζαρίδηδων, Καψήδων κλπ. Ως εδώ και μη παρέκει όμως.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ κρατώντας την αξιοπρέπειά τους δεν θα δεχθούν νέες επιθέσεις, ούτε από τον κ. Κεφαλογιάννη, ούτε από κανέναν άλλο «ευγενή».

Η τραγική παρουσία του κ. Κεφαλογιάννη χθες και η όλη παρουσία του στην εκπομπή, με τους κουτσαβακισμούς και το θράσος του, απέδειξε ότι ο εσμός της κυβέρνησης Σαμαρά ζει – βασιλεύει και επιβραβεύεται και στην εποχή του προσωρινού προέδρου της ΝΔ κ. Μεϊμαράκη.

Την ώρα που οι εργαζόμενοι έχουν δεχθεί ισχυρό πλήγμα από τις μνημονιακές πολιτικές που μας έφεραν με τη λιτότητα, τη φτώχεια, την εξαθλίωση, τις αυτοκτονίες, τις απολύσεις, στηρίζοντας το νέο μνημόνιο που γιγαντώνει και επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την ήδη δοκιμαζόμενη και χειμαζόμενη κοινωνία και ότι τα ζητήματα ενημέρωσης και δημοκρατίας είναι ζητήματα προσωπικών και κομματικών επιλογών πάει πολύ να μας κουνούν το δάχτυλο.

Έχουν απύθμενο θράσος που με ύφος χιλίων καρδιναλίων συνεχίζουν μαζοχιστικά να επιμένουν για το ορθό της απόφασής τους για το μαύρο στην ΕΡΤ, όταν κατακρίθηκε από την παγκόσμια κοινότητα η Νέα Δημοκρατία γι’ αυτή τους την απόφαση ενάντια στη δημοκρατία.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ απέδειξαν ότι και δεν φοβούνται και αγωνίζονται και δεν δέχονται τετελεσμένα και απειλές από την εκάστοτε «εξουσία».

Η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ προειδοποιούν όλους, ότι δεν θα δεχθούν να επανέλθουν λογικές και πρακτικές του μαύρου παρελθόντος, που θέλουν την ΕΡΤ λάφυρό τους και ορντινάντζα τους στις πολιτικές επιδιώξεις τους. Που θέλουν την ΕΡΤ δεσμευμένη στην κρατική εξουσία και στα παράκεντρά τους, που θέλουν την ΕΡΤ «Ιφιγένεια» και θύμα τους όταν αυτοί είναι ανίκανοι να ανταπεξέλθουν στο σκοπό μιας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που αξίζει στο λαό μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15