search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:39
MENU CLOSE

Ο πολύς κ. Μάνος…

27.02.2011 09:47
oldphotos129854082444.jpg

Έλεος πια με τον Στέφανο Μάνο. Προσκεκλημένος πό­τε στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ, πότε σε ραδιοφωνικές εκπο­μπές, εξαπολύει τους μύδρους του εναντίον εργαζομέ­νων, διαδηλωτών και όσων τολμούν να αρθρώσουν κριτι­κή στο μνημόνιο.

Έλεος πια με τον Στέφανο Μάνο. Προσκεκλημένος πό­τε στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ, πότε σε ραδιοφωνικές εκπο­μπές, εξαπολύει τους μύδρους του εναντίον εργαζομέ­νων, διαδηλωτών και όσων τολμούν να αρθρώσουν κριτι­κή στο μνημόνιο. Τις τελευταίες μέρες έχει αναλάβει νέο «ρόλο», να επιτίθεται στην Εθνική Τράπεζα ζητώντας από τους επενδυτές να μην την εμπιστεύονται και, προ­τείνοντας να αγοράσει η… Alpha την Εθνική, επιχαίρει προκλητικά για το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων.

Μα είναι δυνατόν να βγαίνουν τα γεράκια του πιο σκληρού φιλελευθερισμού και να κάνουν προτάσεις σω­τηρίας του τραπεζικού συστήματος, δημιουργώντας κλί­μα ανασφάλειας σε όσους έχουν ακόμα μετοχές στο ήδη ταλαιπωρημένο ελληνικό χρηματιστήριο;

Και το θέμα δεν είναι ότι κάποιοι καναλάρχες παίζουν αυτό το παιχνίδι, αλλά γιατί συνάδελφοι που έχουν γνώ­σεις και δεν έχουν κανέναν λόγο να τον αβαντάρουν πέ­φτουν σε αυτή τη λούμπα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:35