search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:25
MENU CLOSE

Στα βράχια…

25.02.2011 22:21
oldphotos129854290392.jpg

Φαίνεται ότι κάτι ετοιμάζει ο Παπαν­δρέου για το περιβόητο θέμα του συ­ντονισμού της κυβέρνησής του, αφού τα σημάδια ακυβερνησίας ολοένα και πυκνώνουν. Πάρτε παράδειγμα το θέμα με τα 50 δισ. της κρατικής περιουσίας που έθεσε η τρόικα. Δεν είχαν γνώση του τι είπαν οι τροϊκανοί και περίμεναν την απομαγνητοφώνηση από τις υπη­ρεσίες του ΔΝΤ.

Φαίνεται ότι κάτι ετοιμάζει ο Παπαν­δρέου για το περιβόητο θέμα του συ­ντονισμού της κυβέρνησής του, αφού τα σημάδια ακυβερνησίας ολοένα και πυκνώνουν. Πάρτε παράδειγμα το θέμα με τα 50 δισ. της κρατικής περιουσίας που έθεσε η τρόικα. Δεν είχαν γνώση του τι είπαν οι τροϊκανοί και περίμεναν την απομαγνητοφώνηση από τις υπη­ρεσίες του ΔΝΤ. Έψαχναν τον Παπαν­δρέου επί δίωρο για να απαντήσει. Ο Παπακωνσταντίνου διαφωνούσε στο να υπάρξει αντίδραση (αφού τα είχε συμ­φωνήσει την προηγούμενη κουτσοπί­νοντας με την τρόικα στου Καραβίτη)! Μετά δεν έβρισκαν τον Πεταλωτή, ο οποίος έκοβε πίτες στην εκλογική του περιφέρεια. Με τούτα και με εκείνα, πήγε δύο το πρωί για να βγει η ανακοί­νωση και η κυβέρνηση είχε υποστεί πο­λιτική και επικοινωνιακή ήττα.

Ας τα δει λοιπόν ο Παπανδρέου, γιατί το καράβι θα πέσει στα βράχια την ώρα που εκείνος θα βρίσκεται σε κανό!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:21