search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:31
MENU CLOSE

Οδηγούσε μεθυσμένος το… χλοοκοπτικό του και συνελήφθη

09.09.2015 14:55
Οδηγούσε μεθυσμένος το... χλοοκοπτικό του και συνελήφθη - Media

Ένας 32χρονος Σουηδός συνελήφθη σήμερα επειδή οδηγούσε μεθυσμένος ένα… χλοοκοπτικό μηχάνημα στον κήπο του σπιτιού του, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

 

Ένας 32χρονος Σουηδός συνελήφθη σήμερα επειδή οδηγούσε μεθυσμένος ένα… χλοοκοπτικό μηχάνημα στον κήπο του σπιτιού του, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Ο άνδρας εντοπίστηκε ενώ έκοβε το γκαζόν με το χλοοκοπτικό τρακτέρ στην περιοχή του Ούντνας, κοντά στο Έρεμπρο της κεντρικής Σουηδίας. “Μας κάλεσαν αυτόπτες μάρτυρες που τον είδαν να οδηγεί το τρακτέρ, εμφανώς σε κατάσταση μέθης, τόσο στον κήπο του όσο και στη γειτονιά”, είπε ένας εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ που έδειξε ότι το αλκοόλ στο αίμα του ήταν 0,77 μιλιγκράμ ανά λίτρο, δηλαδή επτά φορές πάνω από το νόμιμο όριο.

Ο εκπρόσωπος σημείωσε πάντως ότι ο “μεθυσμένος κηπουρός”, αφού συνέλθει, ενδέχεται να μην παραπεμφθεί σε δικαστήριο αλλά να του γίνουν μόνο συστάσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:30