search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:19
MENU CLOSE

Επικεφαλής του Επικρατείας της ΝΔ ο Θ. Φορτσάκης-Οι λίστες σε Α’ και Β’ Αθήνας

09.09.2015 19:37
Φορτσάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει ότι θα χάσει τις εκλογές. - Media

Τα ψηφοδέλτια Επικρατείας αλλά και Α’ και Β’ Αθήνας ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

 

Τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στα ψηφοδέλτιά της έδωσε στη δημοσιότητα η Ν.Δ.

Στις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου Επικρατείας βρίσκονται κατά σειρά οι Θεόδωρος Φορτσάκης, Δημήτρης Σταμάτης, Νίκη Κεραμέως και Βασίλης Οικονόμου, ενώ ακολουθούν οι Παναγιώτης Χηνοφώτης, Αντύπας Καρύπογλου, Κωνσταντίνος Χολέβας, Ιωάννης Γούσιας, Γρηγόρης Φαρμάκης, Παγώνα Μανούσακα-Τσιριντάνη, Νικόλαος Πέππας και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης.

Στην πρώτη θέση στην Α΄ Αθηνών βρίσκεται η Όλγα Κεφαλογιάννη και ακολουθούν ο Βασίλης Κικίλιας, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Νικήτας Κακλαμάνης, η Φωτεινή Πιπιλή, ο Θανάσης Πλεύρης και άλλοι.

Στην Β΄ Αθηνών, στην πρώτη θέση, είναι υποψήφιος ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο οποίος είναι υποψήφιος και στην περιφέρεια Ηρακλείου. Ακολουθούν οι βουλευτές που εξελέγησαν με την ίδια σειρά στις εκλογές του Ιανουαρίου κάτι που συμβαίνει με όλα τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15