search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:29
MENU CLOSE

Ποιος άνθρωπος ισορροπεί σαν κουλουράς ένα mini cooper στο κεφάλι του; Φωτογραφίες από απίστευτα ρεκόρ

10.09.2015 08:00
Ποιος άνθρωπος ισορροπεί σαν κουλουράς ένα mini cooper στο κεφάλι του; Φωτογραφίες από απίστευτα ρεκόρ  - Media

Τι μήκος έχουν οι μεγαλύτερες πατούσες; Ποιος είναι ο ψηλότερος άνθρωπος στον κόσμο; Αυτά είναι τα νέα ρεκόρ Γκίνες 

 

Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και το βιβλίο Γκίνες για να τα καταγράφει. Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε για τα ρεκόρ του 2015 που θα βρίσκονται στην νέα έκδοση του βιβλίου.

Η Μπέρτι είναι η ταχύτερη χελώνα στον κόσμο. Κάτι σαν τον Γιουσέιν Μπολτ των χελωνών. Μπορεί να τρέξει 0,28 μέτρα το δευτερόλεπτο. Χρόνος διπλάσιος από αυτόν που διανύει μια φυσιολογική χελώνα. Αρκεί μπροστά της να υπάρχουν φράουλες για να τις τρώει.

Η Ανν Άτκιν είναι η γυναίκα με τα περισσότερα αγαλματάκια στον κήπο του σπιτιού της. Ξεκίνησε το 1979 να τοποθετεί αγάλματα από νάνους στον 4 στρεμμάτων κήπο της και σήμερα έχει συγκεντρώσει 2.042 νανάκια.

Ο 70χρονος Τζο Έβανς μπορεί να ισορροπήσει ένα αυτοκίνητο mini cooper στο κεφάλι του σαν κουλουράς. Κατάφερε να το κρατήσει επί 33 δευτερόλεπτα. Από το αυτοκίνητο είχε αφαιρεθεί η μηχανή. «Μπορεί να έχω χάσει την όραση μου από το ένα μάτι επειδή είμαι διαβητικός, αλλά έχω δυνατό λαιμό και πόδια» λέει ο ίδιος.

Το πιο βαρύ καρότο, το φύτεψε στον κήπο του στο Νότιγχαμσάιρ, ο Πίτερ Γκλέιζμπρουκ. Ζυγίζει σχεδόν 10 κιλά.

Ο ίδιος άνθρωπος έχει φυτέψει και το βαρύτερο μαρούλι στον κόσμο. Φτάνει τα 30 κιλά με το κάθε φύλλο του να ξεπερνάει το ένα μέτρο.

Το ψηλότερο ζευγάρι ερωτευμένων ανθρώπων είναι από την Κίνα. Ο Σουμ Μινγκμιγνκ έχει ύψος 236 εκατοστά και η σύζυγος του Ξου Γιαν 190 εκατοστά.

Ο Μπιγκ Ρεντ είναι ένας ταύρος που έχει το μεγαλύτερο άνοιγμα κεράτων. Το κάθε κέρατο έχει μήκος 120 εκατοστά. Συνολικά σχεδόν 2μιση μέτρα από άκρη σε άκρη.

Ο Τζέισον Ορλάνντο Χερνάντεζ Ροντρίγκιεζ μάλλον θα δυσκολεύεται να βρει παπούτσι στο νούμερο του. Το πέλμα του από τα δάχτυλα μέχρι τη φτέρνα αγγίζει το μισό μέτρο.

Ποιος θα γράψει με ένα στυλό 5,λ5 μέτρων; Και όμως κάποιοι Ινδοί κατασκεύασαν το μεγαλύτερο στυλό στον κόσμο. Για να το κουβαλήσουν χρειάζονται 4 άνθρωποι.

Ο Βιζάι Κουμάρ, δε θα χρειαστεί ποτέ μασέλα. Έχει εφεδρικά δόντια. Για την ακρίβεια είναι ο άνθρωπος με τα περισσότερα δόντια στο στόμα του. Έχει 37.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:28