search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:16
MENU CLOSE

Δώρισε την καρδιά του θύμα τροχαίου και δε βρέθηκε λήπτης!

10.09.2015 12:11
Δώρισε την καρδιά του θύμα τροχαίου και δε βρέθηκε λήπτης! - Media

 Η πολύτιμη καρδιά -δώρο ενός 23χρονου, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τροχαίο πήγε στα …αζήτητα καθώς δεν βρέθηκε συμβατός λήπτης.

 

Η πολύτιμη καρδιά -δώρο ενός 23χρονου, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τροχαίο πήγε στα …αζήτητα καθώς δεν βρέθηκε συμβατός λήπτης.

   Ο άτυχος νέος από τη Χαλκιδική πέθανε, χτες, στο νοσοκομείο της Παπαγεωργίου και οι δικοί του αποφάσισαν να δώσουν τα όργανά του ως δώρο ζωής σε οκτώ ανθρώπους.

   Σύμφωνα με πληροφορίες από το Γραφείο Συντονισμού Μεταμοσχεύσεων Βόρειας Ελλάδας, οι πνεύμονές του αφαιρέθηκαν σήμερα το πρωί και μεταφέρθηκαν στη Βιέννη, προκειμένου να μεταμοσχευθούν εκεί σε ασθενείς, το ήπαρ θα μεταμοσχευθεί σε ασθενή στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, οι δύο κερατοειδείς θα μεταμοσχευθούν σε ισάριθμους ασθενείς στο ΑΧΕΠΑ, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία κατανομής των νεφρών, εκ των οποίων, κατά πάσα πιθανότητα, ο ένας θα μεταμοσχευθεί σε ασθενή στο Ιπποκράτειο και ο άλλος σε ασθενή, στο Λαϊκό, στην Αθήνα.

   Για την καρδιά, δυστυχώς, δεν βρέθηκε συμβατός λήπτης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:12