search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:46
MENU CLOSE

Επεισόδιο στη Βουλή με τους συμβασιούχους του καναλιού

10.09.2015 13:10
Επεισόδιο στη Βουλή με τους συμβασιούχους του καναλιού - Media

Ένταση και διαπληκτισμοί μεταξύ δημοσιογράφων του καναλιού της Βουλής και της συντονίστριας του τηλεοπτικού σταθμού, που έχει οριστεί με απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, σημειώθηκαν στο κτίριο του Κοινοβουλίου, στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία του καναλιού στην οδό Αμαλίας.

 

Ένταση και διαπληκτισμοί μεταξύ δημοσιογράφων του καναλιού της Βουλής και της συντονίστριας του τηλεοπτικού σταθμού, που έχει οριστεί με απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, σημειώθηκαν στο κτίριο του Κοινοβουλίου, στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία του καναλιού στην οδό Αμαλίας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των συμβασιούχων δημοσιογράφων, οι συμβάσεις των οποίων έχουν λήξει από τον χειμώνα κι έκτοτε δεν έχουν ανανεωθεί με τους ίδιους να εργάζονται χωρίς να πληρώνονται, όταν επιχείρησαν να εισέλθουν στον χώρο εργασίας τους η συντονίστρια του καναλιού της Βουλής Κατερίνα Κατωτάκη, όπως υποστηρίζουν, τους απαγόρευσε να μπουν στα γραφεία τους, τους δήλωσε ότι δεν τους αναγνωρίζει ως εργαζόμενους ενώ είχε αρχίσει να ξηλώνει τις ταμπέλες με τα ονόματα τους από τις πόρτες των γραφείων. Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι απάντησαν ότι εκεί είναι ο χώρος εργασίας τους και πως έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη για το εργασιακό τους μέλλον, δήλωσαν ότι αύριο θα προσέλθουν κανονικά στο γραφείο τους καθώς εκεί είναι ο χώρος εργασίας τους και πως αν δεν τους επιτραπεί και πάλι η είσοδος θα κινηθούν νομικά για τα δικαιώματα τους.

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο κανάλι της Βουλής, η συντονίστρια τους δήλωσε ότι δεν μπορούν αύριο να πάνε στις θέσεις τους καθώς έχουν λήξει οι συμβάσεις τους και τους διεμήνυσε να μαζέψουν τα πράγματα τους, λέγοντας τους χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τις καταγγελίες: «Για εμένα δεν υπάρχετε» ενώ κάλεσε τον Φρούραρχο της Βουλής προκειμένου να απαγορεύσει την είσοδο των εργαζομένων στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού του κοινοβουλίου.  

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η συντονίστρια του καναλιού φέρεται να ισχυρίστηκε ότι έχει πάρει προφορική εντολή από τον γενικό γραμματέα της Βουλής να τους απαγορεύσει την είσοδο και για αυτόν τον λόγο κάλεσε την φρουρά της Βουλής η οποία και έφτασε στον χώρο του επεισοδίου, δηλώνοντας ότι έχει λάβει εντολή να μην αφήσει κανέναν να περάσει στο κτίριο που στεγάζεται το κανάλι της Βουλής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:45