search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:52
MENU CLOSE

Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας πήγε αδιάβαστος στην διαπραγμάτευση (Video)

10.09.2015 21:17
Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας πήγε αδιάβαστος στην διαπραγμάτευση (Video) - Media

“Η συμφωνία κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Το αποτέλεσμα της συμφωνίας είναι χειρότερο από του Γενάρη” ανέφερε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αφήνοντας σε κάθε περίπτωση… ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο της μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

“Πηγαίνουμε σε εκλογές χωρίς να γνωρίζει κανείς το πλαίσιο της οικονομίας, λόγω των έκτακτων εξελίξεων του Αυγούστου”, ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στο Κόντρα Channel και πρόσθεσε ότι “γι αυτό είχα ζητήσει να δωθούν δύο ακόμη εβδομάδες για τις εκλογές”.

Απάντησε στον κ. Τσίπρα για τα “περί επιστροφής στο παρελθόν και εκδικητικότητας” που ανέφερε στην ομιλία του στα Ιωάννινα λέγοντας:

“Οι πολίτες μας κρίνουν. Ο κ. Τσίπρας είπε ότι δεν συνεργάζεται και ότι θα είναι πρωθυπουργός για οκτώ χρόνια. Ας τον κρίνει ο κόσμος. Εγώ έχω δώσει δείγματα σύνθεσης όταν ήμουν πρόεδρος της Βουλής, ο κ. Τσίπρας δεν δέχεται ούτε να με δει. Αν φτιάξουμε ένα μίνιμουμ πρόγραμμα λογικής και συμφωνήσουμε, τότε μπορούμε να συνεργαστούμε. Πρέπει να γίνουν οι μεταρρυθμίσεις που έχει ψηφίσει, πρέπει να πετύχουμε μικρότερο ποσοστό ύφεσης. Αυτά είναι σημεία που μπορούμε να συμφωνήσουμε”. Επανέλαβε ότι η συμφωνία είναι του Τσίπρα και ότι “εμείς ψηφίσαμε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας”.

Όσο για το αν μπορεί να συνεργαστεί ένα κόμμα αριστερό με ένα κόμμα της δεξιάς απάντησε: “Με τον Καμμένο γιατί συνεργάζεται; για να του κάνει την βρώμικη δουλειά;”, αναφερόμενος στην χθεσινή επίθεση του προέδρου των ΑΝΕΛ για την υπόθεση των υποβρυχίων.

Αναφέρθηκε στις μετρήσεις που δείχνουν ότι είναι δεύτερος, λέγοντας ότι οι δημοσκοπήσεις είναι για όλους εκτός από τους ενδιαφερόμενους οι οποίοι κοιτάζουν τα ποιοτικά στοιχεία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10