search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:47
MENU CLOSE

Το «στοίχημα» του Βαρουφάκη – Αν χάσει, δίνει τη… μηχανή του!

11.09.2015 07:33
To παράπονο του Βαρουφάκη για την «Αυγή»: Δεν μου πληρώνουν ούτε το ταξί - Media

Να αποδείξουν ότι έχει δουλέψει έστω και ένα λεπτό σε fund προκαλεί τους επικριτές του μέσω twitter, ο Γιάνης Βαρουφάκης.

 

Να αποδείξουν ότι έχει δουλέψει έστω και ένα λεπτό σε fund προκαλεί τους επικριτές του μέσω twitter, ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Με αυτόν τον τρόπο ο Γιάνης Βαρουφάκης απαντά στον Πάνο Καμμένο που είπε χθες στη συνέντευξη του στη ΔΕΘ:

«Δεν αποκλείω ο κ. Βαρουφάκης να έπαιξε έναν κακό ρόλο στη διαπραγμάτευση. Ποιοι είχαν να κερδίσουν; Σίγουρα είχε να κερδίσει ο Σόιμπλε και η Γερμανία, αλλά και αρκετά Fund στις ΗΠΑ για τα οποία παλαιότερα εργαζόταν ο κ. Βαρουφάκης».

Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών σε περίπτωση που κάτι τέτοιο αποδειχτεί, φαίνεται διατεθειμένος να θυσιάσει ακόμη και την αγαπημένη του μηχανή.

Συγκεκριμένα έγραψε στο twitter:

«Όποιος αποδείξει ότι έχω δουλέψει έστω για 1’σε fund (κι όχι μόνο στην NY) κερδίζει Yamaha XJS, μοντ. 2010 – αυτήν έχω αυτή προσφέρω ως δώρo»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:46