search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:58
MENU CLOSE

Πρεμιέρα Ολυμπιακού σε UEFA Champions League και ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης σε UEFA Europa League στον OTE TV

11.09.2015 10:08
Πρεμιέρα Ολυμπιακού σε UEFA Champions League και ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης σε UEFA Europa League στον OTE TV - Media

Οι ελληνικές ομάδες ξεκινάνε το ταξίδι σε UEFA Champions League και UEFA Europa League στον OTE TV. Στο Τσάμπιονς Λίνγκ, το ενδιαφέρον στρέφεται στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού που υποδέχεται την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Μπάγερν Μονάχου, ενώ την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζουν τις Καμπάλα και Σπάρτα Πράγας αντίστοιχα για το Γιουρόπα Λίνγκ. 

 

Οι ελληνικές ομάδες ξεκινάνε το ταξίδι σε UEFA Champions League και UEFA Europa League στον OTE TV.

Στο Τσάμπιονς Λίνγκ, το ενδιαφέρον στρέφεται στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού που υποδέχεται την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Μπάγερν Μονάχου, ενώ την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζουν τις Καμπάλα και Σπάρτα Πράγας αντίστοιχα για το Γιουρόπα Λίνγκ.

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, τα back2back ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ και Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα κλέβουν την παράσταση.

Στα κινηματογραφικά, με αποκορύφωμα την πρεμιέρα της τρίτης και τελευταίας συνέχειας του Hobbit: Η Μάχη των Πέντε Στρατών, το πρόγραμμα της εβδομάδας στον ΟΤΕ TV περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το γυρισμένο σε δύο εκδοχές Η Εξαφάνιση της Eleanor Rigby: Εκείνη/Εκείνος με την Τζέσικα Τσάστεϊν και τον Τζέιμς ΜακΑβόι, η ταινία-έκπληξη από το Ισραήλ Big Bag Wolves και το πολυσυζητημένο Mad Max: Fury Road με την Σαρλίζ Θέρον και τον Τομ Χάρντι στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand.     

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:57