search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:06
MENU CLOSE

Γονείς τρολάρουν τις σέλφι της κόρης τους, κάνοντας τις ίδιες γκριμάτσες (Photos)

11.09.2015 10:52
Γονείς τρολάρουν τις σέλφι της κόρης τους, κάνοντας τις ίδιες γκριμάτσες (Photos) - Media

Είδαν και αποείδαν με τις σέλφι που ανέβαζε στο διαδίκτυο και αποφάσισαν να την… «εκδικηθούν»

 

 

Η Emily Musson, είναι μια φοιτήτρια στο κολέγιο LIM της Νέας Υόρκης. Πριν από λίγο καιρό βρήκε όπως λέει τον έρωτα της ζωής της, έναν φοιτητή τον Johnny.

Το νεαρό ζευγάρι περνάει ευτυχισμένες στιγμές μαζί και μάλιστα επιδεικνύει τον έρωτα του με διάφορες φωτογραφίες που ανεβάζει στο facebook, στο twitter  και στο instagram. Αγκαλιάζονται, φιλιούνται γελάνε, κάνουν duck face και δείχνουν σε όλους πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Οι γονείς της Emily, η Nancy και ο Graig, που όπως λένε τώρα μαθαίνουν την τεχνολογία, αποφάσισαν να κάνουν μια πλάκα στην κόρη τους. Φωτογραφήθηκαν ακριβώς  το ίδιο όπως η Emily  και ο Johnny.  Έκαναν γκριμάτσες και duck faces και ανέβασαν και εκείνοι τις φωτογραφίες τους. . Μάλιστα μια φωτογραφία που ανέβασε το ζευγάρι στο twitter είχε περισσότερα από 40.000 retweets.

Η κόρη τους όταν είδε τον λογαριασμό των γονέων της (που είναι μαζί για 28 χρόνια) στο facebook, δίπλα από τις δικές της φωτογραφίες, αιφνιδιάστηκε. Κάποια στιγμή τα σχόλια και τα like, άρχισαν να πολλαπλασιάζονται και η Emily όπως λέει άρχισε να νιώθει ταπεινωμένη.

Ο κόσμος άρχισε να την κοροϊδεύει για τις πόζες που παίρνει. Αναγκάστηκε να τους ζητήσει να διαγράψουν το λογαριασμό τους, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν. Τους ζήτησε τότε να σταματήσουν να την τρολάρουν, να την κοροϊδεύουν δηλαδή, κάτι που φυσικά και δέχτηκαν. 

Η Emily δεν έχει ανεβάσει κανένα duck face ακόμη… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:01