search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:21
MENU CLOSE

Βουλγαρία: Εκκενώθηκε το Προεδρικό Μέγαρο λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα

11.09.2015 12:53
Οι Έλληνες επενδύουν στη Βουλγαρία - Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία και Ελλάδα οι μεγαλύτεροι ξένοι επενδυτές της χώρας - Media

Εκκενώθηκε, σήμερα το μεσημέρι, το προεδρικό μέγαρο στη Σόφια, λόγω προειδοποίησης για τοποθέτηση βόμβας

 

Εκκενώθηκε, σήμερα το μεσημέρι, το προεδρικό μέγαρο στη Σόφια, λόγω προειδοποίησης για τοποθέτηση βόμβας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας.

Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν εξέλθει από την έδρα της προεδρίας της Βουλγαρίας και μέλη των ειδικών αστυνομικών σωμάτων ερευνούν τους χώρους.

Όπως μεταδίδουν τα βουλγαρικά ΜΜΕ, ο πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρόσεν Πλεβνέλιεφ δεν βρισκόταν στο κτίριο, όταν άγνωστος κάλεσε τηλεφωνικό αριθμό έκτακτης ανάγκης και ανέφερε ότι υπάρχει εκρηκτικός μηχανισμός στο προεδρικό μέγαρο.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα εκκενώθηκαν, μετά από προειδοποιητικά τηλεφωνήματα για ύπαρξη βόμβας, το δικαστικό μέγαρο και το δημαρχείο στη Σόφια, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν φάρσες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:17