search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:16
MENU CLOSE

Τσίπρας: Είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες

11.09.2015 18:11
Τσίπρας: Είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες - Media

«Είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες, θέλουμε να αποφύγουμε την ομηρία από τις δυνάμεις  του χθες», δήλωσε για το μετεκλογικό τοπίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, από την Αλεξανδρούπολη.

 

«Είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες, θέλουμε να αποφύγουμε την ομηρία από τις δυνάμεις  του χθες», δήλωσε για το μετεκλογικό τοπίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, από την Αλεξανδρούπολη.

Όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν ευτυχής αν δοθεί η δυνατότητα συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ, καθώς έγινε μια έντιμη συνέργασία, παρά το γεγονός ότι τα δύο κόμματα έχουν διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες.

Περιγράφοντας το διακύβευμα των εκλογών, εξήγησε ότι συνίσταται στο εάν αν θα συνεχίσουμε μια δύσκολη προσπάθεια να κερδίσουμε οξυγόνο, αέρα προοπτική, να ξεφύγουμε από το παρελθόν που μας κρατάει κολλημένους, να ξεφύγουμε από το καθεστώς της διαπλοκής, της διαφθοράς, που δημιούργησε τα μνημόνια, που δημιούργησε την εξάρτηση της χώρας.

Αν, λοιπόν, θα ξεφύγουμε από το χθες ή θα μείνουμε κολλημένοι, θα επιστρέψουμε πίσω, συμπλήρωσε. Πρέπει, υπερθεμάτισε, να ξεμπερδέψουμε με το παρελθόν, να ξεμπερδέψουμε με το παλιό και να αγωνιστούμε μαζί να ξαναχτίσουμε το αύριο.

«Δυνάμεις του χθες έφτιαξαν έναν βαθύ λάκκο με χρέη, ελλείμματα, μας έριξαν μέσα, και σήμερα μας κουνάνε το δάχτυλο γιατί δεν καταφέραμε μέσα σε 6 μήνες να βγάλουμε τον λαό από αυτόν τον λάκκο» συνέχισε.

«Στόχος είναι να αποδείξουμε ότι η Αριστερά μπορεί να αλλάξει τα πράγματα» διαμήνυσε ο κ. Τσίπρας, εκτιμώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές, ανοίγοντας το δρόμο για τις μεγάλες τομές και αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:16