search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:39
MENU CLOSE

Επίθεση Έλτον Τζον σε Πούτιν: Είσαι πρόεδρος της Ρωσίας και λες τέτοιες βλακείες;

13.09.2015 08:01
Επίθεση Έλτον Τζον σε Πούτιν: Είσαι πρόεδρος της Ρωσίας και λες τέτοιες βλακείες; - Media

Στον Πρόεδρο της Ρωσίας επιτέθηκε ο Έλτον Τζον για τη στάση του απέναντι στους ομοφυλόφιλους.

Στον Πρόεδρο της Ρωσίας επιτέθηκε ο Έλτον Τζον για τη στάση του απέναντι στους ομοφυλόφιλους.

Σε επίσκεψή του στην Ουκρανία, όπου μίλησε σε συνέδριο και συνάντησε τον πρόεδρο της χώρας, Πέτρο Ποροσένκο, για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, ο Ελτον Τζον χαρακτήρισε γελοία τη στάση που κρατά ο Πούτιν στο θέμα της ομοφυλοφιλίας.

«Κάνε μου τη χάρη… Είσαι ο πρόεδρος της Ρωσίας και λες τέτοιες βλακείες;», είπε ο τραγουδιστής, αναφερόμενος στις προειδοποιήσεις του Πούτιν απέναντι στους ομοφυλόφιλους με αφορμή τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες.

Ακόμη, χαρακτήρισε τη στάση του Πούτιν ως συμπεριφορά απομόνωσης και προκατάληψης. «Θα ήθελα να τον συναντήσω. Μπορεί να γελάσει πίσω από την πλάτη μου, όταν κλείσει την πόρτα και να με αποκαλέσει απόλυτα ηλίθιο, αλλά τουλάχιστον θα μπορώ να πω ότι προσπάθησα», είπε ακόμη ο Ελτον Τζον.

Ο τραγουδιστής εδώ και χρόνια μάχεται για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων. Φέτος, κήρυξε προσωρινό μποϊκοτάζ στον οίκο Dolce & Gabbana, εξαιτίας των δηλώσεων των δύο διάσημων σχεδιαστών περί «συνθετικών παιδιών», μιλώντας για εκείνα που γεννιούνται με παρένθετη μητέρα. Ο Ελτον Τζον έχει αποκτήσει δύο γιους με τον σύζυγό του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24