search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:42
MENU CLOSE

Λαφαζάνης: Γελάνε όλοι με την κωλοτούμπα Τσίπρα (Video)

15.09.2015 08:54
Λαφαζάνης: Γελάνε όλοι με την κωλοτούμπα Τσίπρα (Video) - Media

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο χαρακτήρισε «πολιτικά αναξιόπιστο» εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

 

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο χαρακτήρισε «πολιτικά αναξιόπιστο» εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στην εκπομπή Πρώτη Γραμμή ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «έχει γίνει μια μεγάλη ΔΗΜΑΡ και οδηγείται σε ΠΑΣΟκοποίηση».

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, εξέφρασε την άποψη ότι «οδεύουμε σε μια κυβέρνηση πολιτικών υπαλλήλων» προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «έχει γίνει μια μεγάλη ΔΗΜΑΡ και οδηγείται σε ΠΑΣΟκοποίηση» και ότι ο κόσμος «ήθελε αλλαγή και η κύρια υπόσχεσή μας ήταν να σκίσουμε τα μνημόνια, εκεί όμως έγινε η κωλοτούμπα με την οποία γελάνε όλοι, εκεί έγινε το απαράδεκτο, να γυρίσουμε σε πολιτικές υπαλληλικές».

«Ο κύριος Τσίπρας ακύρωσε το δημοψήφισμα αντί να ακυρώσει τα μνημόνια, είναι αυτή δημοκρατία; Δεν υπάρχει Δημοκρατία… κυβερνά ένα κατεστημένο των Βρυξελλών, ενώ ο κύριος Τσίπρας είναι απολύτως αναξιόπιστος. Υποτίθεται ότι τον εκβίασαν, αλλά κι αυτός υπέκυψε στον εκβιασμό… Τώρα δεν έχουμε ούτε δημοκρατία, ούτε κοινωνική δικαιοσύνη, ούτε εθνική κυριαρχία, ενώ οδεύουμε προς μια κυβέρνηση συνεργασίας που θα εφαρμόζει τις προσταγές του μνημονίου, συντάξεις 300 ευρώ, κατάργηση του ΕΚΑΣ κλπ», είπε ο κ. Λαφαζάνης και συνέχισε:

«Η λύση για την Ελλάδα και την οικονομία δεν είναι οι νέες πολιτικές λιτότητας και το ξεπούλημα της περιουσίας του δημοσίου», είπε ο επικεφαλής της ΛΑΕ καλώντας τον κόσμο σε αντίσταση καθώς «ο δρόμος του μνημονίου μας πάει στο γκρεμό κι εμείς δεν πρέπει να τρέξουμε γρηγορότερα προς τα εκεί».

Για τις επερχόμενες εκλογές είπε ότι «η Λαϊκή Ενότητα θα πάει πολύ ψηλά, στόχος μας είναι όχι μόνο η τρίτη θέση, αλλά και όσο το δυνατόν υψηλότερο ποσοστό».

Τον λόγο για τον οποίο δεν θα μιλήσει ο ίδιος στην αποψινή προεκλογική συγκέντρωση στην Ομόνοια, αλλά η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξήγησε ο Π. Λαφαζάνης: «Είμαι πρόεδρος, αλλά δεν είμαι αρχηγός με την κλασική έννοια, ο οποίος τα κάνει όλα και συμφέρει. Θεωρώ ότι οποιαδήποτε ηγεσία πρέπει να είναι απολύτως συλλογική, να υπάρχει καταμερισμός, να υπάρχουν ρόλοι. Τίποτα δε σημαίνει αυτό μετεκλογικά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33