search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:01
MENU CLOSE

Το αφιέρωμα της Marca στον Αντετοκούνμπο – Τα χέρια που τρομάζουν την Ισπανία

15.09.2015 12:28
Το αφιέρωμα της Marca στον Αντετοκούνμπο – Τα χέρια που τρομάζουν την Ισπανία - Media

Τα τρομερά φυσικά προσόντα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και ειδικά τα πελώρια χέρια του «απειλούν» την Ισπανία, όπως αναφέρει ειδικό αφιέρωμα της Marca.

 

Εντυπωσιασμένοι από τα τεράστια φυσικά προσόντα του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι οι Ισπανοί. Η Marca φιλοξενεί ξεχωριστό αφιέρωμα κάνοντας ειδική αναφορά στα πελώρια χέρια του εν όψει του αποψινού προημιτελικού του Ευρωμπάσκετ.

«Ο Αντετοκούνμπο, μεγάλος fan της Ρεάλ Μαδρίτης, και τα σωματικά του προσόντα απειλούν την Ισπανία. Έχει τα μεγαλύτερα χέρια στο ΝΒΑ. Μπορεί ακόμη να μεγαλώσει κι άλλο, γιατί οι γιατροί λένε πως ιστοί του και οι τένοντες μοιάζουν με 16χρονου παιδιού. Έχει ύψος 2,11μ. και το άνοιγμα χεριών του είναι 2,30μ.», αναφέρει το αφιέρωμα της ισπανικής εφημερίδας.

Σε ειδικό διάγραμμα αναφέρεται πως ενώ η παλάμη ενός μέσου ανθρώπου έχει ύψος 19 εκατοστά και πλάτος 18, ο Giannis έχει 28 και 27 αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να… σκεπάζει την μπάλα όταν την πιάνει.

 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:00