search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:21
MENU CLOSE

Η Ραχήλ Μακρή οδηγεί κάρτ και «στολίζει» Τσίπρα – Καμμένο (Video)

15.09.2015 14:36
Η Ραχήλ Μακρή οδηγεί κάρτ και «στολίζει» Τσίπρα – Καμμένο (Video) - Media

«Με εξαπάτησε ο Τσίπρας, με χρησιμοποίησε για να έρθει στην εξουσία» δήλωσε η Ραχήλ Μακρή σε συνέντευξή της σε εκπομπή του «Ε», οδηγώντας ένα καρτ.

 

«Με εξαπάτησε ο Τσίπρας, με χρησιμοποίησε για να έρθει στην εξουσία» δήλωσε η Ραχήλ Μακρή σε συνέντευξή της σε εκπομπή του «Ε», οδηγώντας ένα καρτ.

Η Ρ. Μακρή σχολίασε με επικριτικό ύφος τους πολιτικούς αρχηγούς ενόψει των εκλογών και συγκεκριμένα ανέφερε για τον Αλέξη Τσίπρα:

«Οι πολιτικοί απατεώνες πήγαιναν πριν από τις εκλογές και έλεγαν ότι εγώ είμαι απλός, δεν φοράω γραβάτες, ζω απλά, τα παιδιά μου πηγαίνουν σε δημόσιο σχολείο και μετά, όταν πήραν την εξουσία έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό, βόλτες με θαλαμηγούς, τα παιδιά τους σε πανάκριβα σχολεία. Με κορόιδεψε ο Αλέξης Τσίπρας. Δεν είναι λάθος που στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό, δεν είναι μέρος της πολιτικής ζωής αυτό, αλλά το σχεδίαζε επικοινωνιακό, έφτιαχνε μια επίπλαστη εικόνα για να κοροϊδέψει τον λαό. Ο Μακιαβέλι έλεγε ότι το πρόβλημα είναι μέχρι να πάρεις την εξουσία με συγκεκριμένα πρόσωπα. Μετά πρέπει να τα εξοντώσεις. Με εξαπάτησε ο Τσίπρας, με χρησιμοποίησε για να έρθει στην εξουσία».

Επιπλέον, έκανε λόγο για την σχέση της με τον Πάνο Καμμένο λέγοντας ότι «η τελευταία φορά που μίλησα με τον κ. Καμμένο ήταν τον Οκτώβριο του 2014, όταν ήμουν μετά το χειρουργείο, όπου είχε ξεκινήσει η κατ” εντολή μεθόδευση διαγραφής μου από τους ΑΝΕΛ και με πήρε στο τηλέφωνο και με εξύβρισε χυδαία και πολύ άσχημα».

Η Ρ. Μακρή συνέχισε τον σχολιασμό των πολιτικών αρχηγών ισχυριζόμενη ότι «ο Βαγγέλας δεν έχει επιχειρήματα, ο κ. Τσακαλώτος να μας πει ποιος ήταν ο θείος του. Ο κ. Θεοδωράκης είναι αχυράνθρωπος των συμφερόντων και του συστήματος», ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί και στον Γιάννη Πανούση, υποστηρίζοντας ότι πρέπει «να περάσει από το ψυχίατρο. Και από έλεγχο για το πώς έγινε καθηγητής, να δούμε αν έχει δημοσιεύσεις, να δούμε τι ψήφιζε. Και να μας πει γιατί τον έκανε υπουργό ο κ. Τσίπρας, τον ανέσυρε από τον Σημιτικό κόσμο».

Σύμφωνα με τη Ρ. Μακρή, το ΚΚΕ είναι ένα «συστημικό κόμμα, το σίγουρο δεκανίκι της δεξιάς και του συστήματος, κυβέρνηση μαζί της το ’89».

Ωστόσο, με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη λέγοντας ότι «ήταν και είναι έντιμος, έδωσε μάχη για τον ελληνικό λαό. Δεν αρέσει σε κάποιους γιατί δεν είναι απατεώνας» και αναφερόμενη στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, είπε ότι «είναι μόνη της ένα κίνημα. Δεν είχε χρόνο για κομμωτήρια, κοιμόταν μέσα στη Βουλή».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:21