search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:40
MENU CLOSE

Σταρ του Χόλιγουντ στα … αζήτητα (Photos)

16.09.2015 12:33
Σταρ του Χόλιγουντ στα … αζήτητα (Photos) - Media

Υπάρχουν πολλοί σταρ που ενώ βρέθηκαν στην κορυφή της διασημότητας τους τώρα βρίσκονται στα αζήτητα. 

 

Έχουν ζήσει στιγμές μεγάλης δόξας με την καριέρα τους να βρίσκεται στα ύψη και οι προτάσεις για ρόλους να πέφτουν «βροχή». Αλλά καμιά φορά η τύχη-ή ο,τιδήποτε άλλο- παίζει περίεργα παιχνίδια.

Υπάρχουν πολλοί σταρ που ενώ βρέθηκαν στην κορυφή της διασημότητας τους τώρα βρίσκονται στα αζήτητα. Πολλές φορές, έπαιξε ρόλο μια κακή και άστοχη επιλογή ταινίας.

Βέβαια, στο Χόλιγουντ τα πράγματα είναι απρόβλεπτα. Μην ξεχνάμε και την περίπτωση του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ο οποίος βρέθηκε εκτός συστήματος αρκετά χρόνια, και όχι μόνο έχει κάνει ένα δυναμικό comeback, αλλά είναι αυτή τη στιγμή ο πιο ακριβοπληρωμένος άντρας ηθοποιός.

Ο Άνταμ Σάντλερ έκανε μια καλή πορεία σε διασκεδαστικές κωμωδίες, αλλά μόλις έπαιξε στο «Don’t mess with the Zohan» η καριέρα του πήρε την κάτω βόλτα

με μέτριες κωμωδίες, όπως «Jack and Jill», «That’s my boy»

Υπήρξε ένας από τους πιο αγαπημένους κωμικούς. Η τελευταία καλή ταινία που έκανε ήταν το 1999, το «Life opposite Martin Lawrence»

Μετά το «Bruce Almighty» το 2003 ο Τζιμ Κάρεϊ δεν έχει παίξει σε καμία ταινία που να «πρόκοψε» στο Box office

Η τελευταία του αξιόλογη ταινία ήταν το «Signs» το 2002. Ακολούθησαν μερικές αποτυχίες, αλλά και πολλά αντι-σημιτικά σχόλια που τον έβαλαν

στο μάτι του κυκλώνα

Εξαιρετικός ηθοποιός που έχει παίξει σε πολλές καλές ταινίες, αλλά και πολλές αδιάφορες. Έχουμε να ακούσουμε νέα του πολύ καιρό…

Υπήρξε μεγάλο «όνομα» με συμμετοχές σε ταινίες όπως «Η συμμορία των 12», «Chicago», «High fidelity», και μετά ήρθε το …χάος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:40