search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:12
MENU CLOSE

Νέα δημοσιεύματα για συμμετοχή Φλαμπουράρη στην επίμαχη εταιρεία με 50,01%

16.09.2015 12:37
Φλαμπουράρης για το «πόθεν έσχες» του: Όταν ορκίστηκα υπουργός οι μετοχές μου είχαν μεταβιβαστεί - Media

Σε απάντηση του πρώην υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη για τα περί του αντιθέτου, νέα δημοσιεύματα τον εμφανίζουν μέτοχο της κατασκευαστικής εταιρείας που ανέλαβε δημόσιο έργο λίγο πριν της εκλογές.

 

Σε απάντηση του πρώην υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη για τα περί του αντιθέτου, νέα δημοσιεύματα τον εμφανίζουν μέτοχο της κατασκευαστικής εταιρείας που ανέλαβε δημόσιο έργο λίγο πριν της εκλογές.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα που παρουσιάστηκαν στις ιστοσελίδες protothema.gr και iefimerida.gr, φέρουν τον πρώην υπουργό ως κάτοχο του 50,01% της εταιρείας ΔΙΑΤΜΗΣΗ, ήτοι 650.130 μετοχές.

Όπως υποστηρίζουν τα δημοσιεύματα, συνεργάτες του Αλέκου Φλαμπουράρη, έσπευσαν σήμερα το πρωί στο ΓΕΜΗ (Γενικό Μητρώο εταιρειών) για να καταθέσουν την επικαιροποιημένη απόφαση της γενικής συνέλευσης, κατά την οποία ο υπουργός εμφανίζεται να μην κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών.

Σε κάθε περίπτωση προκύπτουν ερωτήματα, καθώς όπως είναι γνωστό οι υπουργοί απαγορεύεται να είναι μέτοχοι εταιρειών για όσο καιρό καταλαμβάνουν χαρτοφυλάκιο, ενώ αναμένονται διευκρινήσεις του πρώην υπουργού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέκος Φλαμπουράρης έχει υποστηρίξει τις προηγούμενες μέρες ότι μεταβίβασε τις μετοχές του όταν έγινε υπουργός, ενώ μόλις σήμερα δήλωσε πως «Δεν είμαι μέτοχος στην εταιρεία και έχω μεταβιβάσει τις μετοχές μου. Δεν είμαι τίποτα, είμαι ένας κοινός θνητός».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:09