search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:37
MENU CLOSE

Πόσους σεξουαλικούς συντρόφους έχουν κατά μέσο όρο άνδρες και γυναίκες

16.09.2015 13:33
Πόσους σεξουαλικούς συντρόφους έχουν κατά μέσο όρο άνδρες και γυναίκες - Media

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους μοιάζουν να κρατούν κρυφό το σεξουαλικό παρελθόν τους, ίσως για να μην προκαλέσουν αναστάτωση στον σύντροφό τους.

 

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους μοιάζουν να κρατούν κρυφό το σεξουαλικό παρελθόν τους, ίσως για να μην προκαλέσουν αναστάτωση στον σύντροφό τους.

Δεν είναι λίγοι μάλιστα, αυτοί που αναρωτιούνται μετά μανίας, πόσους σεξουαλικούς παρτενέρ είχε πριν από τον ίδιο.

Ωστόσο Βρετανοί ερευνητές μετά από μελέτες, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο μέσος όρος των ερωτικών συντρόφων για τις γυναίκες ηλικίας από 35 έως και 44 είναι 6, ενώ για τους άνδρες τις ίδιας ηλικίας ο αντίστοιχος αριθμός ανεβαίνει στους 8.

Οι γυναίκες που ξεφεύγουν από το μέσο όρο και προσεγγίζουν τους 10 ερωτικούς συντρόφους, φαίνεται να έχουν αυξημένο μορφωτικό επίπεδο, φιλοδοξίες και αρκετά υψηλό εισόδημα.

Τι συμβαίνει στην Ελλάδα

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα γνωστής εταιρείας προφυλακτικών, στη χώρα μας, τα ποσοστά των ερωτικών συντρόφων στις γυναίκες εμφανίζονται αυξημένα, προσεγγίζοντας τους 8 ερωτικούς συντρόφους.

Από την άλλη οι Έλληνες εμφανίζονται ιδιαίτερα απρόθυμοι να απαντήσουν με ειλικρίνεια, καθώς από τις απαντήσεις προκύπτει ο αριθμός των 30! (sic), ερωτικών συντρόφων μέχρι την ηλικία των 40.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18